Het belang van orkestratie van de samenwerkingsketen: naar coalitie-doorsnijdende samenwerking

  • live sessie

Voeg toe aan agenda 11/18/2020 14:45 11/18/2020 15:30 Europe/Paris Het belang van orkestratie van de samenwerkingsketen: naar coalitie-doorsnijdende samenwerking Bekijk de sessie hier terug... https://ecp.nl/programma/het-belang-van-orkestratie-van-de-samenwerkingsketen-naar-coalitie-doorsnijdende-samenwerking/

Bekijk de sessie hier terug.

Binnen Team ddd wordt voor onderzoek, ontwikkeling en toepassing van digitale sleuteltechnologieën gewerkt aan innovatie met impact in verschillende publiek-private coalities. Vanuit de technologie zien we steeds meer noodzaak en mogelijkheden voor convergentie tussen bijvoorbeeld AI, Blockchain en Big Data ontstaan. Ook in diverse wetenschappelijke disciplines is de wisselwerking tussen vakgebieden vaker onderwerp van onderzoek. Maar wat is de behoefte in de praktijk? Speelt dit ook bij organisaties werkzaam in de zorg of de logistieke sector? En zo ja, hoe maak je relevante en kansrijke cross-overs van coalities t.b.v. één of meerdere van deze missiegedreven innovatiegebieden?

Tijdens deze paneldiscussie spreken we met experts en leiders vanuit de Dutch Blockchain Coalition (DBC), Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en het Commit2Data (C2D) programma over deze vragen.

Datum: woensdag 18 november
Tijd: 14.45-15.30 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners het ECP Jaarfestival: een online meerdaags event over onze digitale same... + Meer over ECP Jaarfestival.

Betrokken Sprekers

Peter Verkoulen

Leone Flikweert

prof. dr. Albert Veenstra

Drs. Yvette Tuin

Kees van der Klauw

prof.dr.ir. Inald Lagendijk

Tim de Knegt

Fred Boekhorst

Rob van Gijzel