WORD DEELNEMER

ECP daagt digitalisering in Nederland uit, creëert kansen en inspireert. Dit kunnen wij alleen door – en in nauwe samenwerking met – onze deelnemers en programmapartners. Deelnemers van het platform ECP zorgen voor het brede draagvlak waarbinnen belangrijke sector overschrijdende thema’s publiek-privaat worden opgepakt. Bekijk op deze pagina de voordelen van het lidmaatschap en de tarieven. Wilt u eerst kennismaken? Neemt u vooral contact met ons voor de mogelijkheden via dit formulier.

Momenteel nemen ruim 125 partijen deel aan het platform.

DBC foto netwerkvloer

PREMIUM DEELNEMERSCHAP

Intensief samenwerken aan het aanjagen van een kansrijke en betrouwbare digitale samenleving? Dan is het deelnemen als premium deelnemer en/of programmapartner voor uw organisatie waarschijnlijk van toegevoegde waarde. Niet alleen kunt u deelnemen aan het bestuurlijk netwerk van ECP (in overleg met en goedkeuring van het Bestuur), maar kunt u ook uw thema’s breed agenderen, uw kennis binnen uw organisatie delen met uw stakeholders, én in specifieke programma’s en projecten samenwerken aan het bereiken van mijlpalen.

In diverse deelnemersbijeenkomsten en het Jaarcongres (+/- 1000 man) krijgt u een VIP-behandeling en uw organisatie krijgt een coördinerend contactpersoon vanuit ECP die met u vorm en inhoud geeft aan een maatwerk samenwerking waarbij uw organisatie de zichtbaarheid krijgt die bij uw aanpak past.

Waarom deelnemer worden van ECP?

  • Contacten in een hoogwaardig netwerk
  • Meedenken, meepraten en meebeslissen over thema’s rondom digitalisering
  • Opbouwen kennis
  • Maatschappelijke betrokkenheid
+ Lees hier alle voordelen en de tarieven

125 DEELNEMERS

Overweegt u deelnemer te worden van ECP?

Vul dan onderstaand formulier in. Het formulier bestaat uit een aantal keuzevelden en toont op basis van uw informatie de mogelijkheden. Heeft u liever eerst persoonlijke contact? Neem dan contact op via Sandra.vanArkel{@}ecp.nl.

  • Type organisatie
  • Specificatie/ omvang
  • Type deelname
  • Uw gegevens
U kunt door naar de volgende stap.