Werken bij

Wat is ECP?

ECP is een neutraal platform van bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties en heeft tot doel het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken. In publiek-private samenwerking worden hiervoor concrete activiteiten en projecten opgetuigd. Door middel van debat en onderzoek zet ECP het maatschappelijk en economische belang van ICT op de agenda.

Uitdagende vacature voor stage communicatie & events
Het communicatieteam van ECP is zoekt een enthousiaste, hardwerkende duizendpoot die ondersteunt bij het organiseren, coördineren en uitvoeren van zowel intern als extern gerichte evenementen, met als hoogtepunt het Jaarcongres ECP in november. Daarnaast draai je mee met alle andere werkzaamheden op onze communicatieafdeling zoals het creëren van content voor social media en websites, schrijven van persberichten en het begeleiden van drukwerk. Kortom, we laten je kennismaken met alle facetten van het communicatievak!
Ga naar vacature

Stagiair gezocht: gedreven, enthousiast en slimme ICT werkplek- en/of systeembeheerder (niveau 3 of 4)
Als Werkplekbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van de werkstations, de software en alle randapparatuur. Je levert ondersteuning aan de medewerkers op de werkplek, desktop, laptop en op mobile devices. Hierbij werk je nauw samen met onze IT-specialist.
Ga naar vacature

Terug naar over ecp