Werken bij

Wat is ECP?

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op en verantwoorde toepassing van nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving. Onze neutrale positie en ons verbindend vermogen zorgen ervoor dat we het maatschappelijke en ethische debat aanjagen, (nieuwe) samenwerkingsverbanden organiseren en activiteiten ontplooien om digitale uitdagingen aan te pakken.

Redacteur ‘digitale samenleving’ (0,8 FTE)
Ben jij in staat om teksten te schrijven en redigeren voor diverse doelgroepen en diverse kanalen, content te ontwikkelen en redigeren, interviews af te nemen, een website met een websitebouwer en onze communicatiespecialisten op te zetten, social mediabeleid op te stellen en uit te voeren en snel te reageren op actuele nieuwsitems thema’s uit de digitale samenleving?
Ga naar vacature

Vacature medewerker communicatie & events (fulltime)
Het communicatieteam van ECP is zoekt een enthousiaste, hardwerkende duizendpoot die ondersteunt bij het organiseren, coördineren en uitvoeren van zowel intern als extern gerichte evenementen. Daarnaast draai je mee met alle andere werkzaamheden op onze communicatieafdeling zoals het creëren van content voor social media en websites, schrijven van persberichten en het begeleiden van drukwerk. Kortom, we laten je kennismaken met alle facetten van het communicatievak!
Ga naar vacature

 

Terug naar over ecp