Over ECP

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform. ECP brengt overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties samen om kennis uit te wisselen en zo te werken aan een betrouwbare, kansrijke en veerkrachtige digitale samenleving. Diverse projecten, onderzoeken en debatten verbinden partijen en zetten de maatschappelijke betekenis van ICT op de agenda van politiek, overheid en bedrijfsleven. Vanuit deze rol ondersteunt ECP diverse programma’s en coalities.

ECP-collega's aan het werk op kantoor

Jouw toekomstige werkomgeving

ECP is een platte en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en we een fijne werkcultuur hebben. We zijn ambitieus en betrokken met elkaar. Werkplezier én de schouders eronder als het nodig is. Onze collega’s zijn divers in hun talenten – iedereen is anders. Dat omarmen we, want het maakt ons sterk. We werken aan diversiteit en een inclusieve cultuur. We werken nu zowel thuis als op ons sfeervolle kantoor in Den Haag. Daar ontmoeten en inspireren we elkaar en werken we samen aan interessante projecten.

Word jij een ECP’er?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Open sollicitatie

Denk jij een goede aanvulling op ons team te zijn? Dan leren we je graag kennen. Wij staan altijd open voor een open sollicitatie: mail ons gerust.