Alert Online

Alert Online is een netwerk dat zich tijdens de Europese Cybersecurity maand richt op cybersecurity van bedrijven in Nederland. Alle partners van Alert Online worden opgeroepen om onder de vlag van Alert Online evenementen, trainingen of oefeningen te organiseren en zo cybersecurity onder de aandacht te brengen van hun medewerkers, klanten en hun directe omgeving. Dit jaar heeft Alert Online als thema: Aan de slag! In dit thema zit de ambitie om naast het vergroten van cyberbewustwording een stapje verder te gaan en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ook partner worden? Ga naar www.alertonline.nl voor meer informatie.

Rol ECP

Alert Online is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en werkt nauw samen met het Digital Trust Center (DTC) en Veiliginternetten.nl. ECP | Platform voor de InformatieSamenleving coördineert het partnernetwerk.

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op di... + Meer over Digitaal Veilig

Betrokken ECP'ers

Iris Koster

Marie-Louise van der Meer

Marjolijn Bonthuis-Krijger

Joyce Martina-Roel