Alert Online partnerbijeenkomst 20 juni

Oktober is cybersecuritymaand. In die maand vraagt Alert Online aandacht voor bewustwording rondom online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. Dit doen wij samen met partners. Gezamenlijk gaan wij aan de slag met het organiseren van evenementen, trainingen of oefeningen om cybersecure gedrag te stimuleren en onder de aandacht te brengen van medewerkers, klanten en directe omgeving.

Tijdens de afgelopen Alert Online partnerbijeenkomst die op 16 april plaatsvond werd er met ruim 40 aanwezigen gebrainstormd over mogelijke activiteiten. Heb je de bijeenkomst gemist? Lees dan het verslag.

Op donderdag 20 juni van 15:00 – 16:30 organiseert Alert Online opnieuw een partnerbijeenkomst die deze keer online zal plaatsvinden. Ben je er op donderdag 20 juni bij?

20-06-2024 15:00 - 16:30 aanmelden
  • Alert Online

    Alert Online richt zich via het partnernetwerk op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid, op het vergroten van kennis over online veiligheid en op het stimuleren van cybersecure gedrag. Alle partners van Alert Onl... + Meer over Alert Online