Náhani Oosterwijk

Nadat ik 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam ben geweest, wilde ik een nieuwe uitdaging aangaan. Ik ben toen naar de Nederlandse Filmacademie gegaan en ben parallel daaraan gaan werken als assistent producent voor films en commercials. In die vijf jaar heb ik me het productie-vak eigen gemaakt en heb ik aan hele mooie producties mogen werken. Inmiddels ben ik moeder van twee dochters en dat heeft me ertoe bewogen om een baan te zoeken die meer in balans is met ons privéleven.

Bij ECP vind ik een prachtige uitdaging om ondernemend te kunnen zijn en mijn organisatorische kracht in te zetten voor de ontwikkeling van mooie projecten waarbij de overheid, maatschappelijke organisaties, onderwijs, wetenschap en de burger samenwerken. Ik zie het als een voorrecht om deel uit te kunnen maken van een organisatie die zich ten doel stelt om te verbinden en met elkaar te werken aan initiatieven die onze samenleving ten goede komen.

Artificial Intelligence

Kunstmatige Intelligentie (of AI, Artificial Intelligence) is geen futuristische revolutie die ons ineens overkomt. Jaren geleden is deze ontwikkeling onze samenleving al binnengekomen. Beetje bij beetje zal het een grotere rol ga... + Meer over Artificial Intelligence

Betrokken projecten