21 november 2024 | Fokker Terminal | Den Haag

Digitaal dat zijn wij?!

De afgelopen decennia digitaliseert de samenleving steeds meer, waarbij er nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan, maar ook uitdagingen: digitalisering verandert ons leven én wij veranderen digitalisering.

Er vindt een continue wisselwerking plaats tussen hoe mens en maatschappij reageren op de nieuwe technologische mogelijkheden en de eisen, vragen en wensen die mens en maatschappij stellen aan technologie. Daarbij moeten keuzes gemaakt worden met betrekking tot wat wel en niet wenselijk is in een digitale samenleving.

Een deel van de keuzes ligt bij het individu, een ander deel op organisatieniveau en een deel op landelijk en Europees niveau. En bij bedrijven, overheden en maatschappelijke instituties. Digitalisering is overal en vraagt overal actie. Digitaal, dat zijn wij.

Op 21 november komen we samen op het ECP Jaarfestival om inspiratie op te doen, kennis en ervaringen uit te wisselen, en nieuwe contacten te leggen. Om samen vorm te geven aan onze digitale samenleving.

Uitnodiging ontvangen

Sprekers

In de komende tijd maken we steeds meer sprekers en ook het programma bekend. Houd onze website en LinkedIn kanaal in de gaten.

Inspiratie opdoen

Neem deel aan onze keynotes en breakout-sessies en blijf op de hoogte welke veranderingen er aan komen in de digitale wereld.

Kennis en ervaringen uitwisselen

Vergroot en deel uw kennis. Ontdek waar andere organisaties mee bezig zijn en ga nieuwe samenwerkingen aan.

Netwerken

Ontmoet oude bekenden en leg nieuwe contacten. Met tal van netwerkmogelijkheden is het ECP Jaarfestival 2024 de perfecte plek om zowel met ons als honderden andere deelnemers te connecten.

Partners

Het ECP Jaarfestival wordt mede mogelijk gemaakt door onze festivalpartners en onze ECP Deelnemers.

Festivalpartners

Deze festivalpartners leveren een bijdrage aan het inhoudelijke programma.

ECP Deelnemers

Veelgestelde vragen

Wanneer en hoelaat vindt het ECP Jaarfestival plaats?

Het ECP Jaarfestival vindt plaats op 21 november 2024. Vanaf 9:45 bent u welkom in de Fokker Terminal. De plenaire opening start om 10:45. Om 16:45 uur sluiten we het Jaarfestival af met een borrel.

Het ECP Jaarfestival 2024 vindt plaats in de Fokker Terminal, gelegen aan de Binckhorstlaan 249 te Den Haag. Alle bezoekersinfo vindt u op de website van de Fokker Terminal.

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het ontvangen van de officiële uitnodiging in september. Het ECP Jaarfestival is gratis toegankelijk.

Het ECP Jaarfestival 2024 is volledig live, het event is dus niet online te volgen. Evenmin worden de break-out sessies opgenomen. Wel is er vanuit ECP een fotograaf aanwezig die de gehele dag rondloopt op het festival terrein.

Wanneer?
Donderdag 21 november

Hoe laat?
9:45 – 18:00 uur

Waar?
Fokker Terminal, Den Haag

Wat?
Plenair & break-out sessies

 
 

Contact

Heeft u vragen over het ECP Jaarfestival 2024? Stuur ons een mail via jaarfestival@ecp.nl

ECP.NL

ECP.NL

Sluit

%description%

Sluit

%description%
%pdf%
%gallery%

Sluit

%description%