Talkshow Team dutch digital delta: de rol van sleuteltechnologieën in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen

  • live sessie

Voeg toe aan agenda 11/18/2020 13:30 11/18/2020 14:30 Europe/Paris Talkshow Team dutch digital delta: de rol van sleuteltechnologieën in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen Bekijk de sessie hier terug... https://ecp.nl/programma/kick-off-team-dutch-digital-delta/

Bekijk de sessie hier terug.

Digitale innovaties transformeren de manier waarop we leven en werken. Waar twintig jaar geleden het internet de wereld op zijn kop zette, zijn er nu weer nieuwe technologieën, zoals Artificial Intelligence (AI), die onze wereld doen veranderen. Tijdens deze kick off van Team dutch digital delta (Topsector ICT) gaan we tijdens een tafelgesprek met Jeannine Peek-Vissers (boegbeeld Team dutch digital delta) en Fred Boekhorst (directeur Team dutch digital delta) in op de rol van deze nieuwe technologieën in het aangaan van de maatschappelijke uitdagingen, en gaan we het hebben over wat digitalisering kan betekenen voor MKB en de regio.

Datum: woensdag 18 november
Tijd: 13.30-14.30 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners het ECP Jaarfestival: een online meerdaags event over onze digitale same... + Meer over ECP Jaarfestival.

Betrokken Sprekers

Mona Keijzer

Ben Woldring

Aad Veenman

Gül Akcaova

Stefan Morssink

Rinke Zonneveld

Ir. Marc Hendrikse

Fred Boekhorst

Annemarie Brüning