Politiek Zomercafé

Voeg toe aan agenda 2023-06-28 15:00 2023-06-28 19:00 Europe/Paris Politiek Zomercafé Politiek Zomercafé

Datum: 28 juni
Locatie: Nieuwspoort, Den Haag
Vorm: Fysieke bijeenkomst
Aanmelden: Via deze link

Op woensdag 28 juni vindt het Politiek Zomercafé plaats in Nieuwspoort, Den Haag. Namens ECP en in samenwerking met de Digitale Binnenhof Academy nodigen wij u graag uit om tijdens deze bijeenkomst te reflecteren op digitalisering in de politiek onder leiding van Kees Verhoeven (voormalig politicus, adviseur en auteur).

De opkomst van ChatGPT heeft de wereld in zeer korte tijd flink opgeschud. Ook in Nederland is de impact van deze AI-toepassing te voelen in de hele samenleving, het onderwijs en de politiek. Hoe wordt er in Den Haag omgegaan met transformatieve digitale ontwikkelingen en trends? Welke rol speelt de vaste Kamercommissie Digitale Zaken in het bepalen van de politieke agenda?

Kees Verhoeven opent het Politiek Zomercafé door te reflecteren op digitalisering in de politiek. Aan het eind van de presentatie gaan we in gesprek over het onderwerp aan de hand van vragen en opmerkingen uit de zaal. Afsluitend zal een netwerkborrel plaatsvinden waarop u van harte welkom bent om onder het genot van een drankje de discussie voort te zetten.

Praat met ons mee over de laatste IT-ontwikkelingen en digitale trends tijdens het Politiek Zomercafé!

Aanmelden

Let op: U dient zich aan te melden op twee plekken. Meld u hier aan én op de Nieuwspoort website.

Neem s.v.p. de bevestiging van Nieuwpoort met de QR code op uw telefoon of uitgeprint mee naar Nieuwspoort en tevens uw identiteitsbewijs.