One Conference

De One Conference is een driedaagse internationale cybersecurityconferentie dat wordt georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC-NL). De organisatie gebeurt in samenwerking met Gemeente Den Haag en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Gedurende drie dagen delen vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Sinds 2013 is Nederland gastheer van de One Conference. Voor veel mensen uit de technische gemeenschap is dit één van de ‘must visit’-conferenties in Europa. Het doel van de One Conference is om de uitwisseling van kennis en ideeën te faciliteren met de internationale cybersecuritygemeenschap. Tijdens de conferentie wordt de nadruk gelegd op cybersecurity en op de economische kansen die ontstaan binnen het cyberdomein.

ECP is de organisator van het logistieke gedeelte van dit congres. Daarnaast legt ECP verbindingen naar de Cybersecurity Maand en denkt mee over de totstandkoming van de drie dagen door zitting te hebben in de Stuurgroep.

 

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn  inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op ... + Meer over Digitaal Veilig

Gerelateerde links

Betrokken ECP'ers

Esther Van den Neste

Vanessa Berning

Betrokken Deelnemers