09-04-2021

Call for Presentations ONE Conference 2021

Heeft u kennis inzicht in de laatste cybersecurity trends of onderzoeken en wilt u deze kennis internationaal delen? Dien dan een sessievoorstel in voor de ONE Conference 2021. De ONE Conference is een internationale cybersecurity conferentie vanuit het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nationaal Cyber Security Centrum en de gemeente Den Haag. Dit jaar vindt de conferentie plaats op dinsdag 28 en woensdag 29 september.

U kunt uw voorstel via deze link indienen. De deadline om een sessievoorstel in te dienen is zondag 18 april.

ONE Conference

De ONE Conference is een tweedaagse internationale cybersecurityconferentie die wordt georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC-NL) en de gemeente Den Haag. De logistieke organisatie gebeurt in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Gedurende twee dagen delen vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Sinds 2013 organiseert Nederland de ONE Conference. Voor veel mensen uit de technische gemeenschap is dit één van de ‘must visit’-conferenties in Europa. Het doel van de ONE Conference is om de uitwisseling van kennis en ideeën te faciliteren voor de internationale cybersecuritygemeenschap. Tijdens de conferentie wordt de nadruk gelegd op cybersecurity en op de economische kansen die ontstaan binnen het cyberdomein.