09-03-2020

'Call for presentations' voor One Conference 2020 geopend

De ‘Call for Presentations’ voor de One Conference 2020 is nu geopend. De conferentie vindt plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 September in Den Haag. De deadline voor het indienen van een workshopvoorstel is 26 april aanstaande. 

U kunt hier uw voorstel indienen.

One Conference

De One Conference is een tweedaagse internationale cybersecurityconferentie die wordt georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC-NL) en de gemeente Den Haag. De logistieke organisatie gebeurt in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. Gedurende twee dagen delen vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Sinds 2013 is Nederland gastheer van de One Conference. Voor veel mensen uit de technische gemeenschap is dit één van de ‘must visit’-conferenties in Europa. Het doel van de One Conference is om de uitwisseling van kennis en ideeën te faciliteren voor de internationale cybersecuritygemeenschap. Tijdens de conferentie wordt de nadruk gelegd op cybersecurity en op de economische kansen die ontstaan binnen het cyberdomein.

Digitaal Veilig

Veiligheid van onze samenleving vraagt meer dan politie op straat en dijken om het water buiten te houden. De Nederlandse maatschappij en economie zijn inmiddels volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. Aanvallen op di... + Meer over Digitaal Veilig

Gerelateerde links

Betrokken ECP'ers

Esther Van den Neste

Juliska de Vries