Wij zoeken een enthousiaste hbo-stagiair(e) communicatie voor een meewerkstage!

Ben jij een communicatie student (of soortgelijk) en heb je zin in een leuke en uitdagende stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: wij helpen je graag een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling!

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan allerlei activiteiten op marketing- en communicatiegebied voor de Human Capital werkgroepen. Je bent als communicatie-stagiair verantwoordelijk voor onder andere social media posts, het maken van beeldmateriaal, het schrijven van teksten en het editen van video’s. Ook help je met het organiseren van events zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf. Tijdens de stage zal je je meer gaan focussen op een of meerdere van deze activiteiten, afhangend van dat waar je goed in bent, wat er vanuit school gevraagd wordt en wat je leuk vindt. Mocht je bij ons je afstudeerstage willen lopen dan kan dit ook, dan kunnen we samen kijken wat een mooie opdracht kan zijn.

Blij worden van wat je doet op een dag

Samen met een divers en energiek team ga je aan de slag om de verschillende communicatiekanalen actueel te houden. We hebben diverse partners die allemaal hun eigen relevante nieuws hebben. Aan jou de taak om dit te verzamelen en het op onze website en socials te plaatsen. Het organiseren van webinars, fysieke events en het maken van (online en gedrukte) publicaties behoort ook tot jouw taken. En dat in een fijne werkomgeving: op de Maanweg (Den Haag grens Voorburg, goed bereikbaar met OV, fiets en auto) hebben we een mooi kantoor met fijne werkplekken. We werken hybride, dus je mag in overleg ook een deel thuiswerken.

Hier herken jij jezelf in

Jij bent student communicatie (of aanverwante richting), je bent een aanpakker en je wilt jouw frisse blik met ons delen! We zoeken een stagiair die het leuk vindt om zich in te zetten voor de maatschappij, houdt van diversiteit in het werk en die goed kan samenwerken. Het is fijn als je de Microsoft Office programma’s beheerst en weet hoe je teksten en afbeeldingen op een website kan plaatsen.

Wie wij zoeken

  • Wij bieden je een mooie leerplek met een stagevergoeding van bruto € 425 per maand (op basis van 40 uur).
  • Een gezellig en dynamisch team
  • Diverse en interessante werkzaamheden
  • Goede begeleiding
  • Het aantal uur en welke dagen zijn bespreekbaar, afhankelijk van wat vanuit de opleiding is vereist.

Over ECP (waar de Human Capital-werkgroepen onder vallen)

De uitvoering van de werkzaamheden binnen de Human Capital werkgroepen gebeurt door een hecht en leuk team van mensen vanuit ECP. Wij- ECP’ers- verbinden overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties om samen te werken aan een veerkrachtige digitale samenleving. We doen dit als neutraal en onafhankelijk platform. We zijn verantwoordelijk voor de organisatie van meer dan 50 projecten met digitale vraagstukken op het snijvlak van sleuteltechnologieën (bv. AI, Blockchain, Quantum), digitale randvoorwaarden (ethisch dialoog, privacy en digitale weerbaarheid) en digitalisering binnen specifieke domeinen (zoals zorg, onderwijs of de energiesector). Zowel op nationaal als internationaal niveau.

Jouw toekomstige werkomgeving

Binnen ECP zijn we ambitieus en betrokken met elkaar. Werkplezier én de schouders eronder als het nodig is. Onze collega’s zijn divers in hun talenten – iedereen is anders. Dat omarmen we, want het maakt ons sterk. We werken aan diversiteit en een inclusieve cultuur, we vinden het leuk als jij een verrijking bent van onze organisatie en dat kan op allerlei manieren. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de talenten en ontwikkelbehoefte van iedere ECP’er. Lijkt het je een keer leuk om bij te dragen aan een bepaald project? Vertel je ambities en ideeën, we moedigen interne doorstroom aan. Op deze manier staat onze organisatie volop in beweging. We willen samen met jou ervoor zorgen dat je snel thuis voelt binnen ECP. We werken nu zowel thuis als op ons kantoor in Den Haag. Daar ontmoeten en inspireren we elkaar en werken we samen aan interessante projecten. Verbinding en betrokkenheid in werk en tussen collega’s is erg belangrijk voor ons, we gaan regelmatig wat gezelligs met elkaar doen. Wil je ontdekken wie jouw toekomstige collega’s worden en aan welke projecten we werken? Bekijk onze website: https://ecp.nl/over-ecp/ 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen? Top! We zijn benieuwd wie jij bent! We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waarin je vertelt waarom jij bij ons stage wil lopen. Stuur het naar Juliska de Vries van HR via werken@ecp.nl (filmpje mag via wetransfer). We horen ook graag vanaf wanneer tot wanneer je stage moet lopen en voor hoeveel uur. Heb je nog inhoudelijke vragen over de stage? Deze kan je stellen aan je toekomstige stagebeleider, Laurens van der Molen, laurens.vandermolen@ecp.nl. Bellen mag ook op 06-52012475.

Omdat wij weten dat de verschillende opleidingen en scholen andere stageperiodes aanhouden hebben we geen einddatum op deze vacature staan. Als het je een leuke stage lijkt dan maken we graag kennis met je en kijken we of er van beide kanten een klik is.

We kijken uit naar jouw komst!