Waarom deelnemer worden?

8 redenen:

1. Contacten in een hoogwaardig netwerk
ECP biedt haar deelnemers een hoogwaardig netwerk in de top van bedrijfsleven, overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en politiek. Tijdens de verschillende bijeenkomsten die ECP gedurende het jaar rond diverse thema’s organiseert, of binnen projecten en werkgroepen, doet u waardevolle contacten op. Onder andere IBM, KPN, Ziggo, Ministerie van Economische Zaken, ABN-AMRO en Microsoft gingen u al voor.

2. Kennisvoorsprong
ECP onderzoekt de maatschappelijke en economische impact van de ontwikkeling van onze informatiesamenleving en signaleert trends. Deel uw kennis met medebeslissers en deskundigen uit verschillende sectoren om samen de contouren van nieuwe ontwikkelingen te onderscheiden, ruim voordat deze zichtbaar worden.

3. Meedenken, meepraten en meebeslissen
Uw organisatie denkt mee, praat mee en beslist mee over onderwerpen die van groot belang zijn voor uw organisatie, voor uw relatienetwerk én voor de samenleving. Deelname in debat en inbreng van specifieke onderwerpen maakt tot op zekere hoogte beïnvloeding mogelijk van maatschappelijke ontwikkelingen.

4. Als eerste op de hoogte
ECP houdt haar deelnemers door middel van onderzoeksverslagen, papers van expertmeetings, publicaties en nieuwsbrieven op de hoogte van de projecten, programma’s en events van het platform.

5. Toegang tot deelnemersbijeenkomsten
ECP organiseert een aantal keer per jaar een bijeenkomst speciaal voor zijn deelnemers. Op de agenda staan belangrijke maatschappelijke thema’s zoals bijvoorbeeld de toekomst van de gezondheidszorg, nieuwe technologische ontwikkelingen en het belang ervan voor economie en maatschappij. U en uw collega’s ontmoeten hier goed geïnformeerde, creatieve, innovatieve en betrokken professionals in diverse sectoren om ervaringen en kennis te delen.

6. Profilering en aandacht in de media
ECP genereert met haar activiteiten media-aandacht. Mede hierdoor biedt het platform de aangesloten organisaties de mogelijkheid zich te profi leren als vernieuwende en maatschappelijk betrokken organisaties.

7. Betrokkenheid bij werkplan
Deelname betekent ook betrokkenheid bij het werkplan van ECP. Tevens kunnen deelnemers onderwerpen en cases inbrengen voor bijeenkomsten, onderzoeken of projecten.

8. ECP op uw event
ECP kan een bijdrage leveren aan congressen, workshops en andere evenementen die uw organisatie verzorgt. Denk daarbij aan gastsprekerschap vanuit het platform of hulp bij het zoeken van de juiste expertise in het netwerk van het platform.

Word deelnemer