Deelnemer worden van ECP heeft vele voordelen

ECP organiseert diverse keren per jaar een bijeenkomst speciaal voor zijn deelnemers. Op de agenda staan belangrijke maatschappelijke thema’s zoals de toekomst van de gezondheidszorg, nieuwe technologische ontwikkelingen en het belang ervan voor economie en maatschappij. U en uw collega’s ontmoeten hier goed geïnformeerde, creatieve, innovatieve en betrokken professionals in diverse sectoren om ervaringen en kennis te delen.

ECP houdt haar deelnemers door middel van onderzoeksverslagen, papers van expertmeetings, publicaties en nieuwsbrieven op de hoogte van de projecten, programma’s en events van het platform.

Contacten in een hoogwaardig netwerk
ECP biedt haar deelnemers een hoogwaardig netwerk in de top van bedrijfsleven, overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en politiek. Tijdens de verschillende bijeenkomsten die ECP gedurende het jaar rond diverse thema’s organiseert, of binnen projecten en werkgroepen, doet u waardevolle contacten op. Onder andere IBM, KPN, Ziggo, Ministerie van Economische Zaken, ABN-AMRO en Microsoft gingen u al voor.

Maatschappelijk verantwoord
De neutrale positie en het verbindend vermogen van ECP maakt het mogelijkom het maatschappelijke en ethische debat aan te jagen en samenwerkingsverbanden te organiseren.

Kennisvoorsprong
ECP onderzoekt de maatschappelijke en economische impact van de ontwikkeling van onze informatiesamenleving en signaleert trends. Deel uw kennis met medebeslissers en deskundigen uit verschillende sectoren om samen de contouren van nieuwe ontwikkelingen te onderscheiden, ruim voordat deze zichtbaar worden.

Meedenken, meepraten en meebeslissen
Uw organisatie denkt mee, praat mee en beslist mee over onderwerpen die van groot belang zijn voor uw organisatie, voor uw relatienetwerk én voor de samenleving. Deelname in debat en inbreng van specifieke onderwerpen maakt tot op zekere hoogte beïnvloeding mogelijk van maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Word deelnemer