Kick-off Alert Online met Masterclass Gedragsverandering & Cybersecurity

Datum: Maandag 4 oktober 2021
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Online & Prodentfabriek Amersfoort

Op maandag 4 oktober is het zover, de start van de cybersecuritymaand! De hele maand oktober staat in het teken van online veiligheid en het stimuleren van cybersecure gedrag. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij de kick-off georganiseerd door Alert Online. Hoe je kunt deelnemen zie je hieronder bij het kopje ‘aanmelden’.

Aan de slag! Is dit jaar het thema, waarin de ambitie zit om naast het vergroten van cyberbewustwording een stapje verder te gaan. Na de presentatie van de jaarlijkse resultaten van het Cybersecurity onderzoek Veilig Online gaan we daadwerkelijk aan de slag! Want hoe kun jij eraan bijdragen dat jouw medewerkers, klanten, relaties zich ook echt cybersecure gaan gedragen? Kom erachter tijdens de Masterclass Gedragsverandering & cybersecurity van Klaas Dijkhoff en Tom de Bruyn (SUE & The Alchemists).

Aanmelden
Voor de vorm van deze kick-off hebben wij gekozen voor een hybride event. Naast een beperkte groep personen die fysiek aanwezig kan zijn, zal er via polls en chats interactie gezocht worden met het deelnemende online publiek.

Online
Aanmelding voor het online gedeelte gaat via dit inschrijfformulier.

Offline
Aanmelden voor het fysieke gedeelte gaat via dit inschrijfformulier. Door een beperkt aantal plaatsen kunnen wij helaas niet iedereen toelaten, de eerste 40 aanmeldingen kunnen plaatsnemen. Uiterlijk maandag 27 september brengen wij iedereen op de hoogte.

Coronatoegangbewijs
In verband met de huidige coronaregels heb je als deelnemer een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs bestaat uit een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Meer weten over Alert Online? Bezoek de website www.alertonline.nl of meld je aan voor de nieuwsbrief.