ECP Deelnemersspecial: Metaverse. Sessie 2.

Voeg toe aan agenda 2022-10-20 14:30 2022-10-20 18:00 Europe/Paris ECP Deelnemersspecial: Metaverse. Sessie 2. ECP Deelnemersspecial: Metaverse. Sessie 2.

Datum: Donderdag 20 oktober
Tijd: 14:30 – 18:00 uur
Locatie: The Hague Conference Centre New Babylon
Vorm: Fysiek evenement, aanmelden kan via deze link.

In april heeft de eerste ECP Deelnemersspecial over metaverse plaatsgevonden. Er is veel interesse gebleken in dit onderwerp en er zijn nog veel invalshoeken die uitgediept kunnen worden. In oktober is het de Europese Cybersecurity maand. We grijpen deze maand aan voor een sessie over metaverse, waarin we ook veiligheid aan bod laten komen.

Op 20 oktober van 14.30 tot 18.00 uur vindt de tweede bijeenkomt plaats over metaverse in The Hague Conference Centre New Babylon. Waar de focus tijdens de eerste sessie lag op het verkennen van het onderwerp, gaan we tijdens deze tweede sessie dieper in op enkele randvoorwaarden die nodig zijn voor kansrijke vormen van metaverse. Tevens zullen we de relatie tussen verschillende vormen van metaverse en de gebruiker (overheid en samenleving als geheel) verkennen.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze fysieke bijeenkomst en kijken ernaar uit om samen met u dit onderwerp verder uit te diepen.