ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties publiek-privaat samenwerken aan en kennis uitwisselen over een verantwoorde vormgeving van onze digitaliserende samenleving.

Onze thema’s

Agenda

09 jul 2020

Alert Online Partnerbijeenkomst

  03 sep 2020

  ECP Deelnemersspecial Quantumtechnologie

   11 sep 2020

   iBestuur Congres 2020 - De i-overheid in tijden van crisis

    29 t/m 30 sep 2020

    One Conference 2020

     Nieuws

     Partners Veiliginternetten.nl zetten zich in ...

     02 jul 2020

     Cybersecuritybeeld Nederland (CSBN) 2020

     02 jul 2020

     Blog Auke Pals: Terugblik op EuroDIG 2020 als...

     16 jun 2020

     MEER NIEUWS

     Deelnemer worden heeft vele voordelen

     ECP biedt haar deelnemers een hoogwaardig netwerk in de top van bedrijfsleven, overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en politiek. Onder andere IBM, KPN, Ministerie van Economische Zaken, ABN-AMRO en Microsoft gingen u al voor.

     De neutrale positie en het verbindend vermogen van ECP maakt het mogelijk om het maatschappelijke en ethische debat aan te jagen en samenwerkingsverbanden te organiseren.

     Deel uw kennis met medebeslissers en deskundigen uit verschillende sectoren om samen de contouren van nieuwe ontwikkelingen en trends in de informatiesamenleving te onderscheiden, ruim voordat deze zichtbaar worden.

     Tijdens de vele activiteiten en programma’s van ECP denkt u mee, praat u mee en beslist u mee over onderwerpen die van groot belang zijn voor uw organisatie, voor uw relatienetwerk én voor de samenleving.

     Deelnemer worden heeft vele voordelen

     Deelnemers ECP