Femke Bartelds

Via haar werk in de telecomsector heeft Femke kennis gemaakt met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de effecten van digitalisering in het dagelijks leven. De maatschappelijke relevantie van innovaties en digitalisering zijn een drijfveer in haar werk. Zij wil vanuit haar vak een bijdrage leveren aan een organisatie en aan de maatschappij. Met haar opleiding als psycholoog en ervaring in de communicatie zorgt zij ervoor dat mensen elkaar verstaan en legt zij graag verbinding tussen diverse partijen om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Als communicatieadviseur van de Dutch Blockchain Coalition (DBC) is Femke binnen ECP | Platform voor de InformatieSamenleving verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de DBC.

“Blockchaintechnologie biedt ongelooflijk veel nieuwe mogelijkheden. Het is leuk om bij te kunnen dragen aan betrouwbare en concrete toepassingen van deze techniek door de juiste communicatie. Samenwerken is daarbij essentieel: mét elkaar moeten we verder komen. Dat je het samen moet doen met verschillende partijen maakt het werk zo leuk.”

Betrokken projecten