15-10-2022

Wij zoeken een energieke en ervaren Secretaresse (M/V) (32-40 uur)

Ben jij positief ingesteld, assertief en op zoek naar een leuke nieuwe baan? Lees dan vooral verder!

Waar(mee) ga je aan de slag?

In deze functie ga je voor twee samenwerkende partijen aan de slag – LunaVia (8 tot 16 uur) en AiNed (voor 24 uur). LunaVia helpt onder meer stichtingen samenwerking te creëren. Een belangrijke klant van LunaVia is stichting AiNed. Goed om te weten is dat je daarom op twee verschillende locaties gaat werken. Beide organisaties kunnen jouw hulp goed gebruiken!

AiNed (voor 24 uur per week)

AINed is gevestigd in de Malietoren in Den Haag. Met jou erbij bestaat de stichting uit zes personen, waaronder een directeur, drie bestuursleden en een communicatieadviseur. Voor deze stichting werk je twee dagen vast op kantoor gezamenlijk met het team. Maandag is in ieder geval een vaste dag op kantoor, de tweede vaste dag bespreken we in het team graag nog samen met jou. Het is geen probleem voor AiNed als je de overige 8 uur graag thuis aan de slag gaat.

Je beheert met name de agenda van het bestuur en de directeur. Tevens ben je ook het eerste aanspreekpunt om afspraken in te plannen en te coördineren tussen externe relaties en jouw collega’s. Je behandelt alle inkomende telefoongesprekken en e-mails gericht aan de stichting, ontvangt externe bezoekers en faciliteert bijeenkomsten op locatie. Tevens bewaak je de voortgang van afgesproken actiepunten in vergaderingen. We vinden het belangrijk dat je binnen deze functie zelfstandig te werk gaat en uit jezelf beslissingen durft te maken. Meer weten over  AiNed? Ga dan naar: https://ained.nl/over-ained/

LunaVia (voor 8-16 uur per week, dit is nader bespreekbaar).

LunaVia bevindt zich op de Maanweg in Den Haag. Momenteel bestaat het secretariaat uit een team van vier collega’s. Zij ondersteunen samen ongeveer 60 medewerkers. Voor een aantal uur per week ondersteun je jouw collega’s van het secretariaat -vanaf het kantoorpand aan de Maanweg- in gelijksoortige werkzaamheden, bijvoorbeeld plannen en agenderen van afspraken en archiveren van digitale informatie. Meer weten over LunaVia? Ga dan naar: https://lunavia.nl/

Binnen beide organisaties is er sprake van een platte en dynamische organisatiecultuur. Iedereen is benaderbaar en we ervaren veel eigen verantwoordelijkheid. Verbinding en betrokkenheid in werk en tussen collega’s is erg belangrijk voor ons, we gaan regelmatig wat gezelligs met elkaar doen. In beide teams waarin je gaat werken heerst een open en directe communicatiecultuur.

Over jou:

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je pakt op eigen initiatief nieuwe werkzaamheden op en je hebt geen problemen om ad-hoc vragen vanuit je team op te pakken en te verwerken. Het lukt jou om gefocust te blijven, ook al veranderen je werkzaamheden. Kortom, je werkt assertief, zelfstandig en bent niet snel van je stuk gebracht.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreek- en schrijfvaardigheid). Engels is een pré.
 • Je bent accuraat en behoud het overzicht.
 • Je bent servicegericht en je ontzorgt jouw teamleden.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 32- 40 uur per week (in onderling overleg vast te stellen) met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
 • Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal 6 (€ 2.826 tot € 3.951 bruto bij een 40-urige werkweek). Inschaling is onder andere afhankelijk van je ervaring en de opleiding die je hebt gevolgd.
 • We hebben 20 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • We hebben een goede pensioenregeling waarbij de premie volledig door de werkgever wordt betaald.
 • Een vergoeding voor mobiele telefoonkosten.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen via trainingen of cursussen.
 • Een geweldige werkplek, waar verbinding met collega’s, een fijne werkomgeving en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan.
 • Leuke en gezellige borrels, spelletjesavonden en uitjes met collega’s.

Geïnteresseerd?

We zijn benieuwd wie jij bent! We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waaruit blijkt waarom wij een goede match met elkaar zijn. Stuur het naar Juliska de Vries van HR via hr@lunavia.nl. Geef in je begeleidende mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent en wat je salarisindicatie is.

Deze vacature staat intern en extern tegelijk open. Bij gelijke geschiktheid heeft onze interne collega voorrang, omdat we mobiliteit graag stimuleren. We plannen op korte termijn twee gespreksronden in. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact op met Chantal Sauter via +31 6 51817889 of via chantal.sauter@lunavia.nl