28-09-2021

Projectmanagement officer / secretariaatsmedewerker (36-40 uur) gezocht

Ben jij de enthousiaste, sociaal vaardige en administratief sterke project- en secretariaatsondersteuner met minimaal twee jaar werkervaring? Schrik jij niet van een combinatiefunctie met een divers takenpakket en wil jij bij een dynamische organisatie werken die maatschappelijke impact heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt als projectmanagement officer bij NLAIC (nlaic.com) en DBC (dutchblockchaincoalition.org). Je bent verantwoordelijk voor het plannen, agenderen en coördineren van afspraken van het team. Daarnaast documenteer en archiveer je digitaal informatie, bereid je vergaderingen voor en bewaak je het relatiesysteem. Daarnaast ben je secretariaatsmedewerker bij ECP en in die rol ben jij degene die met plezier de telefoon aanneemt, mede verantwoordelijk voor het plannen, agenderen en coördineren van afspraken van het ECP team en onze bezoekers gastvrij ontvangt. Samen met je collega’s voorzie je de bezoekers van koffie en thee verzorg je 1 à 2 keer per week de lunch voor je collega’s.

Over jou

 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven). Engels is een pre. Jij kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent positief ingesteld, zit vol met initiatieven en deinst niet terug voor een uitdaging. Je bent een aanpakker.
 • Je bent klantgericht, accuraat en stressbestendig. Je houdt overzicht, schakelt snel en je bent niet snel van je stuk gebracht.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt een mbo/hbo- werk- en denkniveau. Je beheerst het gehele MS Office-pakket en hebt ervaring met relatiesystemen.
 • Affiniteit met of interesse in digitalisering in de samenleving is een pre.

Over ECP

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform. ECP brengt overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties samen om kennis uit te wisselen en zo te werken aan een betrouwbare, kansrijke en veerkrachtige digitale samenleving. Diverse projecten, onderzoeken en debatten verbinden partijen en zetten de maatschappelijke betekenis van ICT op de agenda van politiek, overheid en bedrijfsleven. Vanuit deze rol ondersteunt ECP diverse programma’s en coalities.

Wat bieden wij jou?

 • Een inhoudelijk interessante baan waarbij je veel verschillende werkzaamheden hebt;
 • Een jaarcontract voor 36-40 uur per week met uitzicht op verlenging bij voldoende werk en goede ontwikkeling;
 • Een marktconform salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een vergoeding voor mobiele telefoonkosten;
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen via trainingen of cursussen;
 • Een prettige werkomgeving met leuke collega’s.

Jouw toekomstige werkomgeving

Je komt te werken in een platte en dynamische organisatie waarin veel vrijheid is en we een fijne werkcultuur hebben. We zijn ambitieus en betrokken met elkaar. Werkplezier én de schouders eronder als het nodig is. We werken met drie collega’s op het secretariaat van ECP, waar we op een directe en open manier met elkaar communiceren. We ondersteunen ongeveer 60 medewerkers.

Onze collega’s zijn divers in hun talenten – iedereen is anders. Dat omarmen we, want het maakt ons sterk. We werken aan diversiteit en een inclusieve cultuur, we vinden het leuk als jij een verrijking bent van onze organisatie en dat kan op allerlei manieren. We werken nu zowel thuis als op ons kantoor in Den Haag. Daar ontmoeten en inspireren we elkaar en werken we samen aan interessante projecten.

Geïnteresseerd?

We zijn benieuwd wie jij bent! We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waaruit blijkt waarom jij onze nieuwe collega wilt worden. Stuur het naar Linda van der Tang van HR via werken@ecp.nl. Geef in je begeleidende mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent en wat je salarisindicatie is.

De vacature staat open tot en met 15 oktober. Deze vacature staat intern en extern tegelijk open. Bij gelijke geschiktheid heeft onze interne collega voorrang, omdat we mobiliteit graag stimuleren.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Sandra van Arkel via 070 419 0309. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan onze HR-adviseur Linda van der Tang via Linda.vandertang@ecp.nl of via 06-484 552 51 (op maandag, donderdag of vrijdag).