21-05-2019

Projectadviseur

32-40 uur, invulling ZZP/freelance of in dienst, vanaf 3-5 jaar werkervaring

Ben jij een kei in organiseren en kan je snel schakelen met diverse belanghebbenden?  Heb je daarnaast ervaring met secretariswerk, het coördineren van werkzaamheden in een team en word je enthousiast van communicatie rondom events?  Dan gaan we graag met je in gesprek

De organisatie

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op -en verantwoorde toepassing van – nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving. Door de neutrale positie van ECP en ons verbindend vermogen zorgen we ervoor dat we het maatschappelijke en ethische debat aanjagen, (nieuwe) samenwerkingsverbanden organiseren en activiteiten ontplooien om digitale uitdagingen aan te pakken. Een belangrijke pijler hierin is de organisatie en ondersteuning van programma’s van partners.

Wie wij zoeken

Voor meerdere programma’s zoeken we per direct een secretaris/projectadviseur. Je krijgt te maken met thema’s als privacy (binnen het cluster Veilig & Vertrouwen), de Human Capital Agenda ICT en Artificial Intelligence. Je bent daarom geïnteresseerd in de dynamiek van de informatiesamenleving, je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen op technologiegebied en je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Snel kunnen schakelen, overzicht bewaken en goed kunnen schrijven zijn een must. Het ene moment verbind je partijen met elkaar over de impact van Artificial Intelligence op vaardigheden voor de toekomst, om het volgende moment te adviseren op een project over de awareness van privacy in Nederland. Je werkt graag in professionele, enthousiaste teams waarin je samen kan bouwen aan doelstellingen, veelal met maatschappelijke belang.

Profiel

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met het onderwerp digitalisering en interesse in de genoemde onderwerpen
  • Je hebt ervaring met het plannen en voorbereiden van vergaderingen, stukken schrijven, verzamelen en rondsturen alsmede de verslaglegging en monitoren van lopende acties
  • Je bent zelf startend, resultaatgericht en levert in teamverband de gevraagde bijdrage
  • Je bent bereid voor meerdere programmamanagers tegelijk te werken
  • Je rapporteert gevraagd en ongevraagd over de voortgang, en meldt dreigende afwijkingen onmiddellijk
  • Je bent een goede organisator
  • Je bent creatief, betrokken en denkt en werkt graag buiten de gebaande paden
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Je werkt gemakkelijk (interdisciplinair) samen, waarbij je gevoel hebt voor verhoudingen

Wat bieden wij?

Een veelzijdig en afwisselende baan binnen  enthousiaste, resultaat gedreven teams. ECP is een leuke, informele organisatie waarin naast hard werken ook gezelligheid centraal staat. Het dienstverband kan zowel een zzp/freelance verband zijn, als in dienst. In eerste instantie is het contract tot einde van het jaar 2019 voor 32 tot 40 uur in de week.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV meteen korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Juliska de Vries; werken@ecp.nl. Geef in je begeleidende e-mail aan vanaf per wanneer en voor welk tarief of salaris je beschikbaar bent. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Leidschendam. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 070 4190309 en vraag naar Daniël Frijters.