Safer Internet Centre Nederland: de online wereld van jongeren na de pandemie

  • webinar

Voeg toe aan agenda 11/18/2020 14:45 11/18/2020 15:30 Europe/Paris Safer Internet Centre Nederland: de online wereld van jongeren na de pandemie Bekijk de sessie hier terug... https://ecp.nl/programma/safer-internet-centre-nederland-de-online-wereld-van-jongeren-na-de-pandemie/

Bekijk de sessie hier terug.

Door de pandemie zijn kinderen en jongeren meer online dan ooit. Maandenlang waren alle lessen digitaal en hadden leerlingen en docenten alleen digitaal contact. Dit bracht verschillende dingen aan het licht: bijvoorbeeld het verschil in aanwezigheid van devices, ongelijkheid, verschil in digitale geletterdheid van docenten, van ouders en van kinderen zelf. Daarnaast verdwenen sommige kinderen ook geheel van de radar. Welke invloed heeft deze periode op het onderwijs, welke veranderingen zijn mogelijk blijvend en welke lessen zijn er te trekken voor de toekomst? Tijdens deze sessie kijken we vanuit verschillende perspectieven naar de toekomst.

Datum: woensdag 18 november
Tijd: 14.45-15.30 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners het ECP Jaarfestival: een online meerdaags event over onze digitale same... + Meer over ECP Jaarfestival.

Betrokken Sprekers

Simone Belt

Freek Zwanenberg

Floor Jansen

Jenya Krul

Remco Pijpers