Samenwerken voor Future Networks en Services

  • workshop

Voeg toe aan agenda 11/18/2020 15:45 11/18/2020 16:25 Europe/Paris Samenwerken voor Future Networks en Services Bekijk de sessie hier terug... https://ecp.nl/programma/future-networks-en-services/

Bekijk de sessie hier terug.

Peter Goeijers van Ericsson Telecommunicatie vertelt over hoe toekomstige netwerken steeds verder integreren met de uiteindelijke toepassingen. De apparatuur maakt steeds meer onderdeel uit van het samenspel van IOT, Cloud en AI, de leverancier is hierdoor meer dan ooit een schakel in een keten waardoor meer samenwerking noodzakelijk is. Pascal Heijnen van TNO schetst de noodzaak aan samenwerking rondom 5G en next generation networks om te kunnen coordineren hoe en waar research en innovatie gestimuleerd wordt en waardoor we voldoende kennis kunnen ontwikkelen om als samenleving bewuste keuzes te maken ten aanzien van gebruik en doorontwikkeling van 5G en beyond technologie.

Datum: woensdag 18 november
Tijd: 15.45-16.25 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners het ECP Jaarfestival: een online meerdaags event over onze digitale same... + Meer over ECP Jaarfestival.

Betrokken Sprekers

Ir. Pascal Heijnen

Peter Goeijers

Aldert de Jongste