19-05-2019

Communicatiemedewerker

32 uur in de week, invulling ZZP/freelance of in dienst. Vanaf 3-5 jaar werkervaring

Ben jij een creatieve spin in het web op het gebied van communicatievraagstukken? Kan je goed organiseren en snel schakelen? En hou je ervan samen met anderen content te creëren? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De organisatie

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op -en verantwoorde toepassing van – nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving. Door de neutrale positie van ECP en ons verbindend vermogen zorgen we ervoor dat we het maatschappelijke en ethische debat aanjagen, (nieuwe) samenwerkingsverbanden organiseren en activiteiten ontplooien om digitale uitdagingen aan te pakken. Een belangrijke pijler hierin is de organisatie en ondersteuning van programma’s van partners.

Wie wij zoeken

Voor de Nationale AI-coalitie zijn we per direct op zoek naar een communicatiemedewerker. Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich snel en heeft een grote belofte van innovatie en vooruitgang in zich. De missie van de Nationale AI-coalitie is het ontwikkelen en toepassen van moderne, datagedreven AI-technologie in Nederland met een focus op slimme ketens. Het is een publiek privaat samenwerkingsverband in opbouw van Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen, onderwijspartijen, Ministeries en maatschappelijke partijen om een waarde gedreven AI propositie neer te leggen die Nederland internationaal onderscheidend maakt. De communicatiemedewerker die wij zoeken is een creatieve spin in het web in deze dynamische omgeving.

Profiel

  • Je hebt een relevante HBO- of WO-opleiding afgerond
  • Je vindt digitalisering in de samenleving en in het bijzonder AI een interessant onderwerp
  • Je bent creatief, deelt graag je ideeën en hebt een goed gevoel voor de combinatie van tekst en beeld
  • Pluspunt als je ervaring hebt met programma’s zoals WordPress en Adobe Photoshop
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
  • Je bent betrokken en denkt en werkt graag buiten de gebaande paden
  • Je werkt gemakkelijk (interdisciplinair) samen, waarbij je gevoel hebt voor verhoudingen
  • Je bent hands-on ingesteld

Wat ga je doen?

Samen met de senior communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het communicatieplan door: – Verzorgen van de nieuwsbrief van de Nationale AI Coalitie – Schrijven en plaatsten van berichten op de website en op social media – Vormgeven van marketing- en communicatieactiviteiten – Bewaken van de huisstijl – Onderhouden van contacten met externe partijen en diverse stakeholders – Organiseren van events

Wat bieden wij?

Een veelzijdig en afwisselende functie binnen een enthousiast, resultaat gedreven team. ECP is een leuke, informele organisatie waarin naast hard werken ook gezelligheid centraal staat. Het dienstverband is in eerste instantie een contract tot einde van het jaar 2019 voor 32 tot 40 uur in de week.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met een korte motivatie – of een filmpje van max 3 minuten- waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar Juliska de Vries; werken@ecp.nl. Geef in je begeleidende e-mail aan vanaf per wanneer en voor welk salaris je beschikbaar bent. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Leidschendam. Heb je vragen over deze vacature? Bel ons op 070 4190309 en vraag naar Daniel Frijters