Datum: Maandag 29 november

Gaia-X is een Europees initiatief om een data- en cloudinfrastructuur te ontwikkelen dat Europese waarden als data-soevereiniteit borgt. Sinds eind juni bestaat er een Nederlandse hub. Deze hub gaat invulling geven hoe die infrastructuur er vanuit Nederlands oogpunt uit moet komen te zien en hoe te zorgen dat de Nederlandse gezichtspunten ingebracht worden in de Europese overleggen.

Maandag 29 november heeft de eerste Community Meeting van Gaia-X Hub Nederland plaatsgevonden. Heeft u het webinar gemist of wilt u deze graag terugkijken?

Bekijk hier het eerste gedeelte van de Community Meeting van 29 november.

Bekijk hier het tweede gedeelte van de Community Meeting van 29 november.

 

Organisatie

De Gaia-X hub NL is in Nederland geïnitieerd door TNO, in samenwerking met verschillende Nederlandse digitale infrastructuur coalities. ECP | Platform voor de InformatieSamenleving ondersteunt de organisatie.

visualisatie TNO logo

Strategische innovatie

ICT zit overal: thuis, onderweg en op het werk. ICT zorgt als sleuteltechnologi... + Meer over Strategische innovatie
  • TopTeam dutch digital delta (ICT)

    Team dutch digital delta heeft als missie het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen te helpen innovaties met ICT te realiseren en de internationale positie van Nederland als land om te investeren in en met ICT-innovatie te... + Meer over TopTeam dutch digital delta (ICT)