Save the Date

Datum: Dinsdag 29 juni
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Vorm: Webinar, aanmelden via deze link

Graag nodigen wij u, mede namens TNO, uit voor het online kick-off-event van de Nederlandse Gaia-X Hub dat op 29 juni a.s. vanaf 14.00 uur plaatsvindt.

De Nederlandse Gaia-X Hub

Gaia-X is een Europees initiatief dat in het leven is geroepen om ervoor te zorgen dat gebruikers meer controle krijgen over hun eigen data. Uiteindelijk moet Gaia-X een gedistribueerde, federatieve data-infrastructuur opleveren met borging van de Europese waarden.
De te lanceren Nederlands Hub brengt het Nederlandse ecosysteem samen. Hierdoor kunnen we use-cases ontwikkelen die de gehele keten beslaan en organiseren we kennisuitwisseling met andere regio’s binnen het Gaia-X-netwerk.

Door deel te nemen aan de Nederlandse Gaia-X Hub geeft u mede richting als gebruiker van het toekomstige data-ecosysteem. Daarmee worden ecosystemen verder ontwikkeld, worden (inter)nationale initiatieven samengebracht. Noteer alvast de datum van de kick-off en hoor hoe u onderdeel kunt gaan uitmaken van de Hub!

Doe mee!

Meer informatie over het programma en de sprekers volgen. Via bovenstaande link kunt u zich alvast kosteloos aanmelden voor dit event.

Organisatie

De Gaia-X Hub is in Nederland geïnitieerd door TNO, in samenwerking met verschillende Nederlandse digitale infrastructuur coalities. ECP | Platform voor de InformatieSamenleving ondersteunt de organisatie.

visualisatie TNO logo

Strategische innovatie

ICT zit overal: thuis, onderweg en op het werk. ICT zorgt als sleuteltechnologi... + Meer over Strategische innovatie