16-07-2020

Save the dates: ECP Jaarfestival 2020

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners hét hybride meerdaags event over onze digitale samenleving in stroomversnelling. Hoe kan Nederland bewegen naar een succesvolle en veilige digitale samenleving na een pandemie?

Het driedaagse ECP Jaarfestival 2020 vindt zowel online als live op diverse locaties plaats: onder andere in de Fokker Terminal Den Haag en Nieuwspoort Den Haag waar dit jaar het Digitaal Politiek Café plaatsvindt.

Op dit moment werken wij aan een programma met actuele thema’s, ontmoeting, kennis en inspiratie nieuwe stijl. Bezoekers kunnen fysiek (op uitnodiging en binnen RIVM-richtlijnen) en online deelnemen, netwerken en meedoen. Noteer het ECP Jaarfestival 2020 alvast in uw agenda!

Word festivalpartner

Het ECP Jaarfestival is voor overheden, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met de impact van digitalisering op de samenleving en mee willen denken over een nieuwe realiteit met nieuwe vragen. Wilt u geïnspireerd worden, kennis delen, deelnemen aan een relevant netwerk en bijdragen aan de digitale samenleving in stroomversnelling? U kunt partner worden. Vraag naar de diverse mogelijkheden, fysiek en online door contact op te nemen met Marie-Louise van der Meer (marie-louise.vandermeer[@]ecp.nl).