Willeke Klinker

Samen aan de slag om zoveel mogelijk mensen wegwijs te maken binnen de digitalisering!

Gedurende haar werk binnen de detailhandel kwam Willeke er steeds meer achter dat nieuwe technologieën meer en meer belangrijk worden binnen ons bestaan én dat de digitale wereld voor velen nog een ‘ver van m’n bed show’ is. De covid-19-crisis heeft het belang van digitalisering voor de economie onderstreept en daarnaast groeit de behoefte aan ICT-specialisten al jaren en in alle sectoren.

Dit bewustzijn heeft Willeke gemotiveerd om haar commerciële activiteiten te verleggen naar meer maatschappelijke activiteiten. Ze vindt het geweldig om samen met het HCA-ICT-team mee te mogen werken aan het ambitieuze actieplan om aan de groeiende vraag naar ICT-professionals te voldoen. Het is immers van groot belang dat we het tempo van alle veranderingen bij kunnen benen.

De samenwerking en verbinding tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs is daarbij het uitgangspunt en met deze gezamenlijke inzet is het mogelijk om onze doelen te bereiken. Haar achtergrond kan ze goed gebruiken om resultaatgericht aan de slag te gaan, altijd zoekende naar kansen en mogelijkheden.

Naast haar rol binnen ECP is Willeke actief als docent aan de TMO Fashion Business School te Doorn. Daar doceert ze het vak category management en begeleidt ze studenten tijdens Hypelabs in verschillende winkelgebieden. Binnen de labs worden verschillende technologieën getest met als doel de winkelgebieden toekomstbestendig maken.

De cirkel is rond: deze manier van werken biedt Willeke de kans om eigen kennis en ervaringen te kunnen delen, verbindingen te zoeken, en zelf ook bezig te zijn met een ‘leven lang leren’.

Betrokken projecten

Contact