20-06-2019

Save the Date - 14 november - Jaarcongres ECP

Op 14 november 2019 is de 22e editie van het Jaarcongres ECP . Tijdens het Jaarcongres ECP gaan we met elkaar, publiek én privaat, verder in gesprek over ‘het verhaal van digitaal’ in relatie tot de toekomst van de informatiesamenleving.

Thema

De samenleving verandert voortdurend, niet in de laatste plaats door technologische ontwikkeling. Die technologische veranderingen gaan veel verder dan de techniek zelf; ze hebben een brede maatschappelijke impact. Het proces waarin technologie en samenleving elkaar veranderen is iets waar we nu middenin staan. Wat betekent dit voor onze toekomst? Hoe verandert werk, het onderwijs, of de zorgsector? En hoe kunnen we deze toekomst vormgeven als we te maken krijgen met randvoorwaarden? De toekomst van de informatiesamenleving staat op 14 november centraal.

Programma

Onder leiding van Roelof Hemmen (BNR) vindt er een plenair programma plaats in de ochtend en middag. Daartussen kunt u in diverse sessies aan de slag met thema’s als SOLID, artificial intelligence, privacy, quantum computing, inclusie, e-health, etc. Maar ook als u geen sessie wilt volgen is er genoeg te doen! Ontdek de laatste innovaties op het netwerkplein, laat u rondleiden langs de kunstwerken op de technologie-kunstexpositie of neem een kijkje in onze pop-up bioscoopzaal. Het congres sluiten we tussen 17.00-19.00 uur af met ‘Borrel & Bites’ onder het genot van live muziek.   Stapt u op 14 november met ons de toekomst in? Meld u aan via onderstaande button of de website www.ecp.nl/jaarcongres. Deelname aan het Jaarcongres ECP 2019 is gratis. Na aanmelding rekenen we op uw komst.