Jaarcongres ECP

Zo’n 800 bezoekers kwamen op donderdag 14 november 2019 naar de 22e editie van het Jaarcongres ECP, dat in het teken stond van De toekomst van de informatiesamenleving.

Het Jaarcongres ECP herbeleven of heeft u het gemist? In het ECP verslag van de dag vindt u impressies aan de hand van foto’s, een podcast over digitalisering en ethiek, highlights uit de sessies en nog veel meer.

 

Bekijk direct het verslag
ECP Jaarcongres 2020

Sprekers 2019

Kees Verhoeven

Focco Vijselaar

Eppo van Nispen

Marleen Stikker

Programma

In het programma blikken we vooruit naar de toekomst via diverse thema’s als Artificial Intelligence (AI), Infrastructuur & Data, Trend, Veilig & Vertrouwen, Vaardig en Zorg. Bekijk het blokkenschema via onderstaande link.

Netwerkplein

Tijdens het jaarcongres is er uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. In het hart van de Fokker Terminal kunt u de hele dag terecht voor hapjes, drankjes en de nieuwste innovaties. Ook dit jaar staat het netwerkplein weer vol inspirerende demo’s en de nieuwste ICT-toepassingen op het gebied van o.a. veilig internetten, AI, cybersecurity, privacy en zorg.

Lees meer over het Netwerkplein

Tech-Kunstexpo 2019

Op het Jaarcongres ECP wordt voor de vijfde keer een technologie-kunstexpositie georganiseerd waar de toekomst van onze informatiesamenleving wordt bevraagd.

Lees meer over de technologie-kunstexpo 2019

Nieuws

Herbeleef het Jaarcongres ECP 2019

14 nov 2019

  Digital Trust Center helpt ondernemers met Ba...

  14 nov 2019

  TNO congrespartner ECP Jaarcongres 2019

  11 okt 2019

   Impressies

   Bekijk de foto’s van eerdere edities van het Jaarcongres ECP!

   MEER IMPRESSIES

   Locatie

   Het Jaarcongres ECP vindt plaats in de Fokker Terminal te Den Haag.

   Fokker Terminal
   Binckhorstlaan 249
   2516 BB Den Haag
   www.fokkerterminal.nl

   Ivm werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, adviseren wij u om op tijd richting de Fokker Terminal te vertrekken. Komt u met de auto, lees dan goed de routebeschrijving en volg de aanwijzingen. Komt u met openbaar vervoer dan kunt u in de ochtend en eind van de dag ook gebruik maken van de gratis Pendelbussen.

   In de ochtend rijden er tussen 08.45 en 10.15 uur gratis pendelbussen tussen Den Haag CS en de Fokker Terminal. Na afloop van het congres rijden de bussen ook weer terug naar Den Haag CS tussen 17.00 en 19.15 uur.

   Vanaf Station Den Haag CS: Pendelbus ochtend en middag

   Waar: Neem vanuit het station de uitgang Rijnstraat (Centrumkant). Op de Prinsessegracht is een steward met gele jas en rolbanner aanwezig met daarop ‘pendelservice Fokker Terminal’.

   OV vanaf Station Den Haag HS

   Lijn 26 richting Station Voorburg. Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein van de Rotterdamse Baan

   OV vanaf Station Den Haag CS

   Lijn 28 richting Station Voorburg. Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein van de Rotterdamse Baan.

   Congrespartners 2019

   Commit2Data
   Dutch Blockchain Coalition
   Forum Standaardisatie
   Ministerie EZK
   NL IGF
   Provincie Zuid-Holland
   Rijksoverheid
   SIDN
   TNO
   Veilig Internetten