Jaarcongres ECP

Sinds 1998 organiseert ECP jaarlijks een congres over de uiteenlopende ontwikkelingen in de informatiesamenleving. Inmiddels heeft dit congres een stevig imago opgebouwd en een eigen plek verworven in ‘digitaal Nederland’. Het Jaarcongres ECP is waardevol als ontmoetingsplaats en dient als platform voor meer dan 800 bezoekers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

HET VOLGENDE JAARCONGRES ECP VINDT PLAATS OP
16 NOVEMBER 2017

30746966330_eb56629176_o

Word congrespartner

Het Jaarcongres ECP is dé plek waar kennisverspreiding, over alle onderwerpen die de informatiesamenleving raken, plaatsvindt. Wilt u met uw organisatie een plek krijgen op de netwerkvloer met uw nieuwste demo, meedenken over de inhoud van een sessie en tegelijkertijd uw naam en logo koppelen aan het Jaarcongres ECP? Kies dan één van onze partnerpakketten en doe mee!

Bekijk de pakketten

Deelnemers: denk mee met het Jaarcongres ECP!

Ter voorbereiding op het Jaarcongres ECP zijn de deelnemers van ECP elk jaar van harte welkom om mee te denken. Tijdens een speciale bijeenkomst worden de deelnemers gevraagd ideeën ter verbetering van het congres met ons te delen. Deelnemers van ECP hebben bovendien de mogelijkheid om partner te worden van het congres en daarmee actief een bijdrage te leveren aan het programma en bijbehorende netwerkvloer en diner. Hoe word je deelnemer van ECP en wat betekent dat? Lees hierover op onze pagina Word deelnemer.

Paul Ridderhof 17nov16 (1861)

Een ‘deep dive’ om ons Jaarcongres snel te leren kennen?

Bekijk hier de videocompilatie van 2016