Jaarcongres ECP

Van het WorldForum in Den Haag, naar Zeist, Rotterdam, en Scheveningen, weer terug naar Den Haag. De locatie is de afgelopen 20 jaar een aantal keer gewijzigd, maar het doel niet. Het jaarcongres van ECP heeft inmiddels een stevige positie opgebouwd en haar sporen verdiend als netwerkevent voor iedereen die kennis wil opdoen en wil delen, geïnspireerd wil raken door de nieuwste mogelijkheden en verrast wil worden over wat er in digitaliserend Nederland gebeurt.

Bovenal is het congres uitgegroeid tot dé plek waar professionals uit overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Het programma is altijd divers, de sprekers zeker ook. De afgelopen jaren ontvingen we naast ministers, prinsen en politici, ook vele andere visionairen en experts: trendwatchers, goudzoekers, professoren, kunstenaars, journalisten, onderzoekers, start-ups, jongeren; uit binnen- en buitenland.

Op 15 november 2018 vindt de 21ste editie van het Jaarcongres ECP plaats.

AANMELDEN

Vanaf juli kunt u zich aanmelden via de Jaarcongrespagina.

WORD CONGRESPARTNER

Wilt u met uw organisatie een plek krijgen op de netwerkvloer met uw nieuwste demo, meedenken over de inhoud van een sessie en tegelijkertijd uw naam en logo koppelen aan het Jaarcongres ECP?

U kunt hier onze partnerpakketten bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk een partnerpakket aan te passen aan uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Noortje Jansen via noortje.jansen[@]ecp.nl.

Lees hier het verslag

Impressies

Bekijk de foto’s van 2017 en voorgaande edities van het Jaarcongres ECP!

Meer

Sprekers

Op de volgende pagina vindt u een volledig overzicht van de sprekers van het Jaarcongres ECP 2017.

Meer sprekers

Netwerkplein 2017

Tijdens het jaarcongres is er uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. In het hart van de Fokker Terminal kunt u de hele dag terecht voor hapjes, drankjes – en de nieuwste innovaties. Ook dit jaar staat het netwerkplein weer vol inspirerende demo’s en de nieuwste ICT-toepassingen op het gebied van o.a. veilig internetten, cybersecurity, privacy en zorg.

Lees meer

Kunst Expo 2017

Op het Jaarcongres ECP wordt voor de derde keer een technologie-kunstexpositie georganiseerd waar de toekomst van onze informatiesamenleving wordt bevraagd.

Lees meer

Congrespartners 2017