Jaarcongres ECP

Door technologische ontwikkelingen die verder gaan dan technologie alleen, verandert de maatschappij voortdurend.

Op donderdag 14 november 2019 gaan we tijdens de 22e editie van het Jaarcongres ECP in gesprek over de Toekomst van de Informatiesamenleving. Hoe ziet de toekomst eruit door de digitalisering? Van werk, van het onderwijs, of de zorgsector? En hoe kunnen we de kansen van deze toekomst op een verantwoorde manier vormgeven?

Noteer 14 november alvast in uw agenda en stap met ons in een tijdmachine tijdens het Jaarcongres ECP in de Fokker Terminal in Den Haag.

Meld u hier aan

Sprekers

Kees Neggers

Eppo van Nispen

Marleen Stikker

Esther Vergeer

Programma

In het programma blikken we vooruit naar de toekomst via diverse thema’s als Artificial Intelligence (AI), Infrastructuur & Data, Trend, Veilig & Vertrouwen, Vaardig en Zorg. Bekijk het blokkenschema via onderstaande link.

Netwerkplein

Tijdens het jaarcongres is er uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. In het hart van de Fokker Terminal kunt u de hele dag terecht voor hapjes, drankjes en de nieuwste innovaties. Ook dit jaar staat het netwerkplein weer vol inspirerende demo’s en de nieuwste ICT-toepassingen op het gebied van o.a. veilig internetten, AI, cybersecurity, privacy en zorg.

Lees meer over het Netwerkplein

Tech-Kunstexpo 2019

Op het Jaarcongres ECP wordt voor de vijfde keer een technologie-kunstexpositie georganiseerd waar de toekomst van onze informatiesamenleving wordt bevraagd.

Lees meer over de technologie-kunstexpo 2019

Nieuws

TNO congrespartner ECP Jaarcongres 2019

11 okt 2019

Genomineerden voor de Icarus Award 2019 beken...

23 sep 2019

Forum Standaardisatie congrespartner Jaarcong...

18 sep 2019

Impressies

Bekijk de foto’s van eerdere edities van het Jaarcongres ECP!

MEER IMPRESSIES

Locatie

Het Jaarcongres ECP vindt plaats in de Fokker Terminal te Den Haag.

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
www.fokkerterminal.nl

Ivm werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, adviseren wij u om op tijd richting de Fokker Terminal te vertrekken. Komt u met de auto lees dan goed de routebeschrijving en volg de aanwijzingen. Komt u met openbaar vervoer dan kunt u in de ochtend en eind van de dag ook gebruik maken van de gratis Pendelbussen.

Congrespartners 2019

Commit2Data
Dutch Blockchain Coalition
Forum Standaardisatie
NL IGF
Ministerie EZK
Rijksoverheid
SIDN
TNO
Veilig Internetten