Jaarcongres ECP

Heeft u het Jaarcongres van ECP afgelopen donderdag gemist of wilt u het nog eens herbeleven? Bekijk dan hier de aftermovie.

Ruim 800 bezoekers telde het Jaarcongres ECP dat afgelopen donderdag plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. In maar liefst 28 verschillende inhoudelijke subsessies lieten zij zich door 100 enthousiaste sprekers inspireren en bijpraten over de laatste ontwikkeling in digitaal Nederland en daarbuiten. Ook was er een bomvolle netwerkvloer en een prachtige Technologie-Kunstexpositie wat ruimte bood voor nieuwe inzichten en ontmoetingen!

Lees hier het verslag.

Sprekers

Op de volgpagina vindt u een volledig overzicht van de spreker van het Jaarcongres ECP 2017.

Meer sprekers

Netwerkplein

Tijdens het jaarcongres is er uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. In het hart van de Fokker Terminal kunt u de hele dag terecht voor hapjes, drankjes – en de nieuwste innovaties. Ook dit jaar staat het netwerkplein weer vol inspirerende demo’s en de nieuwste ICT-toepassingen op het gebied van o.a. veilig internetten, cybersecurity, privacy en zorg.

Lees meer

Kunst Expo

Op het Jaarcongres ECP wordt voor de derde keer een technologie-kunstexpositie georganiseerd waar de toekomst van onze informatiesamenleving wordt bevraagd.

Lees meer

Impressies

Bekijk vorige edities van het Jaarcongres ECP!

Meer

Congrespartners