Jaarcongres ECP

Op 15 november 2018 vond de 21e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Daar namen we u mee in Het verhaal van digitaal. Nieuwe technologie daagt ons uit, maar de huidige maatschappelijke uitdagingen in de verschillende domeinen misschien nog wel meer. Deze twee moeten elkaar, onder de juiste randvoorwaarden vinden.

Tijdens het Jaarcongres ECP gingen we met elkaar, publiek én privaat, hierover verder in gesprek én brachten we het naar de praktijk. Dat is Het verhaal van digitaal: beweging & verbinding.

Lees hier de terugblik van een druk bezocht Jaarcongres ECP en schrijf de nieuwe datum alvast in uw agenda: 14 november 2019.

Impressies

Bekijk de foto’s van 2018 en voorgaande jaren van het Jaarcongres ECP!

Meer

Programma

Het programma is ingedeeld in de ECP-bouwstenen Artificial Intelligence (AI), Infrastructuur & Data, Trend, Veilig & Vertrouwen, Vaardig en Zorg. Bekijk het blokkenschema via onderstaande link.

Bekijk het blokkenschema

Netwerkplein

Tijdens het jaarcongres is er uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. In het hart van de Fokker Terminal kunt u de hele dag terecht voor hapjes, drankjes en de nieuwste innovaties. Ook dit jaar staat het netwerkplein weer vol inspirerende demo’s en de nieuwste ICT-toepassingen op het gebied van o.a. veilig internetten, cybersecurity, privacy en zorg.

Lees meer over het netwerkplein

Tech-Kunstexpo 2018

Op het Jaarcongres ECP wordt voor de vierde keer een technologie-kunstexpositie georganiseerd waar de toekomst van onze informatiesamenleving wordt bevraagd.

Lees meer over de technologie-kunstexpositie

Locatie

Het Jaarcongres ECP vindt plaats in de Fokker Terminal te Den Haag.

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag
www.fokkerterminal.nl

Ivm werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, adviseren wij u om op tijd richting de Fokker Terminal te vertrekken. Komt u met de auto lees dan goed de routebeschrijving en volg de aanwijzingen. Komt u met openbaar vervoer dan kunt u in de ochtend en eind van de dag ook gebruik maken van de gratis Pendelbussen.

Lees hier de routebeschrijving voor auto en OV

Congrespartners 2018