E-mail veilig, bescherm je klanten en je bedrijf

  • livestream

Veilig e-mailen is een basisvereiste voor elke ondernemer. Als je niet veilig e-mailt, is het voor cybercriminelen eenvoudig om namens jou e-mails te versturen of om onderweg je berichten te lezen en te veranderen. Zo stelen ze bedrijfsgegevens of maken ze ontvangers uit jouw naam geld afhandig. Gelukkig kun je maatregelen treffen om te zorgen dat je veiliger e-mailt en minder risico loopt.

Met de campagne E-mail veilig stimuleert Internet.nl, een initiatief van de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid, in samenwerking met diverse brancheorganisaties, ondernemers te onderzoeken of ze veilig e-mailen en helpt hen om, samen met hun hoster, de benodigde stappen te zetten naar een veilig gebruik van het kanaal. Daarnaast biedt Internet.nl het laatste nieuws op het gebied van veilig internetten, de mogelijkheid om je internetverbinding en websitedomein te testen en een uitgebreide kennisbank met meer informatie over de veiligheidstesten en moderne internetstandaarden.

In deze sessie gaan verschillende experts onder leiding van Gerben Klein Baltink (voorzitter van het Platform Internetstandaarden en de Veilige E-mail Coalitie) met elkaar in gesprek over het belang van internetstandaarden en hoe ondernemers en hosters kunnen bijdragen aan veilig internet en e-mailverkeer.

Datum: donderdag 19 november
Tijd: 14.00-14.45 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners een hybride meerdaags event over onze digitale samenleving in stroomversn... + Meer over ECP Jaarfestival.


Betrokken Sprekers

Gerben Klein Baltink