E-mail veilig, bescherm je klanten en je bedrijf

  • livestream

Voeg toe aan agenda 11/19/2020 14:00 11/19/2020 14:45 Europe/Paris E-mail veilig, bescherm je klanten en je bedrijf Bekijk de sessie hier terug... https://ecp.nl/programma/e-mail-veilig-bescherm-je-klanten-en-je-bedrijf/

Bekijk de sessie hier terug.

Het vertrouwen van gebruikers in e-mail is een belangrijk goed. Dat geldt voor burgers, maar zeker ook voor overheid en ondernemers. Dagelijks verneden overheden en ondernemingen enorme hoeveelheden e-mails naar klanten of leveranciers. Weten dat een e-mail veilig, betrouwbaar en onaangetast aankomt bij de ontvangst is voor alle verzenders van levensbelang.

Helaas worden cybercriminelen steeds slimmer. De cijfers liegen er niet om, schade als gevolg van cyberaanvallen is het afgelopen jaar met 50% gestegen. Criminelen stelen (bedrijfs- en persoons) gegevens of maken ontvangers uit naam van de verzender geld afhandig.

In deze sessie gaan Anco Scholte ter Horst (Freedom Internet), Alida van Kempen (DDMA) en Gerben Klein Baltink (voorzitter Platform Internetstandaarden en Veilige E-mail Coalitie) onder leiding van Larissa Zegveld (voorzitter Forum Standaardisatie) met elkaar in gesprek over e-mail, veilige en betrouwbare e-mail.

Waarom blijft e-mail nog steeds zo belangrijk? Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor de benodigde security? Wat doen moderne internetstandaarden ook alweer? Wat kun je zelf doen om je e-mail goed te beveiligen? Je hoort de laatste cijfers, meest recente ontwikkelingen en best practices waardoor je straks zelf ook aan de slag kunt.

Datum: donderdag 19 november
Tijd: 14.00-14.45 uur

ECP Jaarfestival

Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020 organiseerde ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners het ECP Jaarfestival: een online meerdaags event over onze digitale same... + Meer over ECP Jaarfestival.

Betrokken Sprekers

Anco Scholte ter Horst

Alida van Kempen

Larissa Zegveld

Gerben Klein Baltink