04-10-2021

Nederlandse delegatie naar het IGF

Van 6 t/m 10 december vindt het Internet Governance Forum (IGF) plaats online en in Katowice, Polen. Meld je nu alvast aan voor het IGF via de website van het IGF.

Locatie conferentie: The MCK International Congress Centre.

Hotel voor NLD Delegatie: Novotel Katowice Centrum. Het NL IGF heeft een groepsreservering. Wil je als onderdeel van de Nederlandse delegatie in dit hotel verblijven? Mail dan naar nligf[@]ecp.nl.

Vlucht:

  • KLM CityHopper AMS > Krakow. ECP neemt op zondag vlucht KL1995 van 14.20-16.10 en op vrijdag vlucht KL1996 van 16.50-18.50.
  • Wizz Air Eindhoven > Katowice

Op maandagavond 6 december is het host country evenement. Vanuit NL IGF organiseren wij graag een uitje maandag overdag en een diner op woensdagavond 8 december.

 

Sessies op het IGF met Nederlandse inbreng:

DAY 0 Maandag 6 december:

NB: Op maandagavond is er een host country evenement.

 

DAY 1 Dinsdag 7 december:

 

DAY 2 Woensdag 8 december:

NB: Op woensdagavond proberen wij vanuit NL IGF een diner te organiseren.

 

DAY 3 Donderdag 9 december:

 

DAY 4 Vrijdag 10 december:

 

Organiseer jij ook een sessie op het IGF die hier nog niet bij staat? Laat het ons weten! Mail naar nligf[@]ecp.nl. Tijdens Internet United: NL IGF Evenement geven wij graag de ruimte aan mensen om hun sessie kort toe te lichten.

Internet governance

Cybercrime. Privacy. Toegankelijkheid. Mensenrechten. Cloud. Internet of Things. Het internet brengt niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook blijvend vraagstukken met zich mee. Hoe gaan we daarmee om? Welke regels stellen we op... + Meer over Internet governance


Betrokken ECP'ers

Stephanie Teeuwen

Marjolijn Bonthuis-Krijger