03-09-2019

Inschrijving Nederlandse Privacy Awards

Begin 2020 worden door Stichting Privacy First in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving de jaarlijkse Nederlandse Privacy Awards uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan organisaties en bedrijven die op een positieve manier met privacy om willen gaan. De deadline voor de inschrijving is verlengd tot 1 oktober. 

Privacy als kans

“De Privacy Award is bedoeld voor bedrijven en organisaties die privacy als kans zien in plaats van obstakel. Dit jaar zal de jury extra nadruk leggen op het feit dat privacy meer moet zijn dan informed-consent en de controle geven aan de burger. Veel meer zelfs”, aldus voorzitter van de onafhankelijke jury Bart van Sloot.

Deelnemen

Voorwaarde voor deelname is dat u reeds met uw privacy-innovatie aan de slag bent. U ben de ideefase voorbij en kunt al iets van het project in uitvoering laten zien. U zorgt met uw project voor inspiratie bij andere organisaties waardoor privacy niet wordt gezien als een belemmering, maar als een kans!

Er zijn vier categorieën waarvoor inschrijvingen genomineerd kunnen worden: consumentenoplossingen, bedrijfsoplossingen, overheidsdiensten en de aanmoedigingsprijs voor een baanbrekende technologie of persoon.

Meedoen? Via deze link kunt u zich opgeven.

 

 

Privacy

De hoeveelheid digitaal beschikbare data neemt met de dag toe. Steeds meer persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens worden in steeds meer databases opgeslagen. Databases die vaak via het web toegankelijk zijn. Bij een te losse ho... + Meer over Privacy

Gerelateerde links