Workshop: Aan de slag met informatieveilig gedrag

Ben je verantwoordelijk voor de informatieveiligheid binnen jouw zorgorganisatie en wil je deze naar een hoger niveau tillen, maar merk je dat het gedrag van medewerkers vaak achterblijft? Denk aan zorgmedewerkers die hun laptop onbeheerd laten staan of per ongeluk dossiers naar de verkeerde ontvanger sturen.

Vanuit het programma Informatieveilig Gedrag in de Zorg bieden wij een workshop aan waarin je leert werken met een effectieve methode die zich richt op het aanpakken van gedrag. Wist je dat 74% van alle datalekken en cyber security problemen worden veroorzaakt door menselijk gedrag?

Ontdek tijdens onze workshop 11 juni hoe jij je zorgcollega’s wél meekrijgt en leer de vaardigheden die je nodig hebt om de informatieveiligheid binnen jouw organisatie drastisch te verbeteren. Lees meer op onze website, of meld je direct aan via de link naar het aanmeldformulier:

Lees meer op de website: Workshop Informatieveilig gedrag in de zorg

11-06-2024 13:30 - 16:00 aanmelden
  • Informatieveilig gedrag in de zorg

    De zorg digitaliseert steeds meer. Risico’s op datalekken en andere informatie- en privacy fraude groeien daardoor. Veel zorgorganisaties werken actief aan het voldoen aan de NEN 7510 en de AVG. Medewerkers spelen ... + Meer over Informatieveilig gedrag in de zorg