Webinar HR en Technologie: Hoe bereid je medewerkers voor op een toekomst met technologie?

Datum: Donderdag 6 oktober

Bij plannen over digitale transformatie binnen organisaties zijn bestuurlijke- en technische functies vanaf dag één betrokken bij de implementatie. HR-professionals worden vaak aan het eind van het proces erbij betrokken.  Dat is zonde, want veel digitale interventies van organisaties mislukken omdat de organisatiestructuur- en cultuur niet in lijn zijn met de plannen. In de toekomst gaan mens én technologie in bijna elk werkproces met elkaar samenwerken – en door snel opeenvolgende ontwikkelingen blijft deze samenwerking continu veranderen.

Hoe kan jij als HR-professional bijdragen aan de digitale transformatie van jouw organisatie?  Hoe weet je als HR-professional welke competenties jouw organisatie in de toekomst nodig heeft? En hoe zorg je er vervolgens voor dat medewerkers deze competenties ontwikkelen? In dit Webinar vertellen ervaringsdeskundigen en experts hoe je dit als HR-professional kunt aanpakken. Je krijgt in korte tijd inspiratie en tips om ook in jouw organisatie weer een stap verder te komen op de weg naar een digitale toekomst.

Dit Webinar werd georganiseerd door de Human Capital Agenda ICT Nederlandse AI Coalitie  en de  Dutch Blockchain Coalition.

Programma

Het Webinar werd gehost door Katja van Kranenburg, partner advocatenkantoor CMS. Daarnaast is Katja voorzitter van de HCA bij de Dutch Blockchain Coalition en van de werkgroep HC van de Nederlandse AI Coalitie. We bespreken samen met deskundigen de volgende onderwerpen:

1. Impact van digitalisering op rollen en werkprocessen in de organisatie.
Spreker: Katinka van Brakel – UWV – Senior Arbeidsmarktadviseur

2. Het ontwikkelen van digitale competenties in de organisatie
Spreker: Carlet Hoes – Tata Steel Nederland – Programmamanager DataDrivenSteel
Spreker: Suzanne Haanappel – Digital Culture & Change Lead binnen Alliander

3. Hoe laat je medewerkers leren?
Spreker: Maartje Denkers – Digital Transformation Manager
Deze sessie wordt georganiseerd door de Nederlands AI Coalitie, Human Capital Agenda ICT, Dutch Blockchain Coalition.

  • Dutch Blockchain Coalition

    In 2017 is de Dutch Blockchain Coalition (DBC) opgericht om ervoor te zorgen dat blockchain zich ontwikkelt vanuit Nederlandse en Europese waarden. ECP | Platform voor de Informa... + Meer over Dutch Blockchain Coalition