Talent van medewerkers inzetten voor digitalisering

Wat kunnen i-nurses, digicoaches en innovatie-ambassadeurs betekenen voor de innovatie in zorgorganisaties?

Datum: 3 september
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Vorm: webinar

Zorgmedewerkers leren het meeste van elkaar, van mensen die hun wereld begrijpen en die makkelijk te benaderen zijn. De inzet van peer-to-peer leren is een heel effectieve manier om in een zorgorganisatie digitale innovatie te versnellen en te vergemakkelijken.

Als  zorgorganisatie kun je medewerkers verschillende rollen geven bij het ondersteunen van collega’s bij digitalisering en innovatie. Voorbeelden van rollen zijn: digicoach, I-nurse, Innovatie-ambassadeur, ECD-trainer.

Welke rollen zijn er precies en waarin verschillen ze van elkaar? Hoe organiseer je als zorgorganisatie peer-to-peer leren op het gebied van innovatie en digitalisering? Wat is daarvoor nodig?

Deze vragen beantwoordt Suzanne Verheijden tijdens dit webinar op donderdag 3 september van 10-11 uur. Het webinar wordt georganiseerd door de coalitie Digivaardig in de zorg (ECP | Platform voor de InformatieSamenleving) en ActiZ.

De online bijeenkomst is geschikt voor iedereen die innovatie in zijn organisatie wil aanjagen met de inzet van eigen medewerkers, bijvoorbeeld voor HR-adviseurs, informatiemanagers, innovatiemanagers.

Aanmelden

Deelname aan dit webinar is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden.

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg