Online DBC Conferentie 2020

Datum: 16 juni 2020

Op dinsdag 16 juni 2020 vond de online DBC Conferentie 2020 plaats van de Dutch Blockchain Coalition (DBC). U kunt de online conferentie terugkijken via deze link.

De online DBC Conferentie 2020 stond in het teken van de belangrijkste blockchain gerelateerde ontwikkelingen van dit moment die zowel binnen als buiten de Dutch Blockchain Coalition plaatsvinden.

Annemarie Brüning (onder andere presentatrice van Hart van Nederland en gespreksleider van de Nationale Blockchain Cursus) ontving in de DBC-studio diverse gasten om met elkaar in gesprek te gaan over de DBC en andere blockchain usecases, de samenwerking met Singapore, Tokenization en nog vele andere relevante onderwerpen.

Terugkijken

Ochtendprogramma

Kijk het ochtendprogramma terug via deze link.

Eigen regie op een Leven Lang Ontwikkelen

Hoe houd je als professional regie op je eigen loopbaan gegevens? En hoe versterkt deze eigen regie het Leven Lang Ontwikkelen? In het webinar Eigen regie op een Leven Lang Ontwikkelen bundelen de Career Wallet usecase en de Human Capital Agenda-werkgroep hun krachten. In dit webinar leggen we je precies uit hoe de Career Wallet werkt, waarom het belangrijk is om te beschikken over gevalideerde credentials op de arbeidsmarkt, en waarom samenwerken in een ecosyteem als de Dutch Blockchain Coalition zo belangrijk is.
Kijk dit webinar terug via deze link.

Kansen & uitdagingen tokenisering

Tokenisering is de toekomst en binnen de komende 5-10 jaar zullen tokens gemeengoed geworden zijn. Omdat tokens zo’n belangrijke rol gaan spelen binnen onze samenleving is het van groot belang daar nu al op in te spelen. In dit webinar wordt het 2Tokens-project toegelicht en de TWO-token wordt gelanceerd.
Kijk dit webinar terug via deze link.

Future trends for blockchain research

In dit webina praat Éva Kalmár, een van de leiders van de DBC-onderzoekgroep, met wetenschappers van verschillende Nederlandse universiteiten over huidig blockchaingerelateerde onderzoeksprojecten.
Kijk dit webinar terug via deze link.

Blockchain

Blockchain is een technologie om zonder betrokkenheid van een derde partij betrouwbare economische transacties te doen of informatie uit te wisselen. Doordat de blockchain niet beheerd wordt door één organisatie, maar door het h... + Meer over Blockchain
  • Dutch Blockchain Coalition

    In 2017 is de Dutch Blockchain Coalition (DBC) opgericht om ervoor te zorgen dat blockchain zich ontwikkelt vanuit Nederlandse en Europese waarden. ECP | Platform voor de Informa... + Meer over Dutch Blockchain Coalition