Nationale Conferentie Duurzame Digitalisering

Op maandag 30 september 2024 vindt de Nationale Conferentie Duurzame Digitalisering 2024 plaats bij Green Village in Nieuwegein. Dit is dé conferentie om op het gebied van duurzame digitalisering inspiratie op te doen, kennis op te halen en te delen en elkaar te ontmoeten.

De conferentie wordt georganiseerd door de Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering (NCDD). Deze coalitie is in 2022 opgericht en is ondergebracht bij ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. U kunt in onze position paper meer vinden over onze aanpak en programmalijnen.

Tijdens deze conferentie delen experts en partners van de NCDD hun visie en ervaring over duurzame digitalisering in Nederland, schetsen we met elkaar een duurzamer digitaal toekomstbeeld en ervaart u hoe u zelf praktisch duurzamer aan de slag kunt gaan. Bovendien is het dé plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over dit thema.

Houd deze datum vrij in uw agenda om samen het verschil te maken in de toekomst van duurzame digitalisering.

Let op: Op dit moment is het alleen mogelijk om u aan te melden voor de voorinschrijving. Door uw e-mail achter te laten ontvangt u binnenkort een officiële uitnodiging.

30-09-2024 11:30 - 17:45 Green Village, Nieuwegein aanmelden
  • Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering

    De Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering (NCDD) is de nationale coalitie waar wordt samengewerkt door overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en mens... + Meer over Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering