Leiderschap in tijden van digitalisering in de zorg

Lunchlezing voor managers in de zorg

Datum: 11 november
Tijd: 12.00 – 13.00 uur
Vorm: webinar

De ECP-coalitie Digivaardig in de zorg organiseert op 11 november een webinar voor managers in de zorg over leiderschap in tijden van digitalisering.

De snelle digitalisering van de zorg heeft veel impact op zorgprofessionals en patiënten/cliënten. Hoe leid je als manager in de zorg digitalisering in goede banen? Je moet aanjagen, verbinden en faciliteren en dat vraagt kennis, houding, visie en inspiratie. En digitaal leiderschap! Hoe laat je als manager in de zorg digitaal leiderschap zien? Marco Derksen, specialist digitaal leiderschap, neemt jullie mee in een lunchlezing rondom deze thema’s. Suzanne Verheijden, programmamanager Digitale vaardigheden in de zorg en zorginnovator, verbindt de managementinhoud met de zorg.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is kosteloos, via deze link kunt u zich aanmelden. Ruim op tijd ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg
  • Digivaardig in de zorg

    Medewerkers van zorgorganisaties krijgen in hun werk onvermijdelijk te maken met digitale technologie. Ze moeten niet alleen werken met het elektronisch cliënten- of patiëntendossier en roostersoftware, ook bijvoorbeeld domotica... + Meer over Digivaardig in de zorg