Dutch Blockchain Week

Voeg toe aan agenda 2021-12-06 09:00 10 dec 2021 17:00 Europe/Paris Dutch Blockchain Week Dutch Blockchain Week

Datum: 6 t/m 10 december 2021
Vorm: Online, aanmelden kan via https://www.dutchblockchainweek.com

De Dutch Blockchain Coalition organiseert dit jaar samen met Blockchain Netherlands (BCNL) de Dutch Blockchain Week van 6 tot en met 10 december. Het event, gericht op mondiale blockchain ontwikkelingen en het ecosysteem in Nederland, wordt gehost vanuit 3 studio’s in Nederland (Amsterdam, Utrecht en Eindhoven) en kan gratis online worden bijgewoond.

Baanbrekende nieuwe Nederlandse startups, wereldwijde thought leaders, experts en ondernemers komen hier spreken over zaken als DeFi, NFTs, cryptovaluta, regulatie, mensenrechten, criminaliteit en veel meer.

Naast het programma van BCNL en DBC, organiseren diverse andere partijen side-events tussen 6 en 10 december.

Dutch Blockchain Awards

Ook worden dit jaar weer de Dutch Blockchain Awards uitgereikt, in samenwerking met Computable . Het publiek kan vanaf 15 november een stem uitbrengen op de genomineerden in de categorieën: Social Impact Award, Enterprise Solution Award, Public Solution Award, Meaningful Education Award, Impactful Person Award en de BCNL Community Award.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: https://www.dutchblockchainweek.com

Blockchain

Blockchain is een technologie om zonder betrokkenheid van een derde partij betrouwbare economische transacties te doen of informatie uit te wisselen. Doordat de blockchain niet beheerd wordt door één organisatie, maar door het h... + Meer over Blockchain