Diner Jong ECP

Datum: 4 juli 18.00-21.00

Locatie: Restaurant Milú

Aanmeldlink

Op dinsdag 4 juli van 18.00 tot 21.00 organiseert Jong ECP een diner voor jongvolwassenen bij restaurant Milú in Den Haag. Ben jij tussen de 18-30 & aan het werk met digitalisering? Kom naar de eerste bijeenkomst dit jaar van het jongerennetwerk Jong ECP. Het belooft een gezellige avond te worden waarin we elkaar onder het genot van een diner beter leren kennen en ideeën kunnen uitwisselen over Jong ECP.

Rol ECP

Vanuit de neutrale rol van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving brengt Jong ECP startende werkers op het gebied van digitalisering in verbinding met elkaar. ECP ziet in toenemende mate het belang om jongeren en burgers te betrekken bij maatschappelijk relevante onderwerpen. Publiek-private samenwerking is voor het oplossen van maatschappelijke problemen van belang en het betrekken van burgers is hierbij essentieel.

  • Jong ECP

    Vanuit de neutrale rol van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving brengt Jong ECP startende werkers op het gebied van digitalisering in verbinding met elkaar. ECP ziet in toenemende mate het belang om jongeren en burgers te ... + Meer over Jong ECP