Online seminar - ECP Deelnemersspecial: Decentrale digitale identiteit

Decentrale digitale identiteit: voorbij de technologie

Datum: 13 mei
Tijd: Nog nader te bepalen
Vorm: online seminar, meer informatie volgt

In juni 2014 gingen meer dan 100 bezoekers in gesprek over ‘identiteit 2020’ tijdens het seminar Identity Management. Nu, zes jaar later, leeft het onderwerp ‘digitale identiteit’ meer dan ooit. Tijd voor een update! Op dinsdag 21 april organiseert ECP de Deelnemersspecial: ‘Decentrale Digitale Identiteit: voorbij de technologie’.

Deze middag wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in Europa en Nederland. Om welke kwesties gaat het in het huidige debat? Wat zijn de keuzes waar we voor staan? Daarnaast gaan we het gesprek aan over de verschillende kansen en uitdagingen van Digitale Identiteit.

Veel van de kansen, uitdagingen en de kwesties en keuzes rond digitale identiteit komen samen in Self Sovereign Identity (SSI). De Dutch Blockchain Coalition licht toe hoe zij publiek-privaat werken aan SSI. Wat is er nog nodig voor een succesvolle implementatie van SSI en hoe verhoudt SSI zich tot de eerder genoemde vraagstukken?

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

Deelname formulier

Ja, ik wil uitgenodigd worden voor events en activiteiten die (mede) door ECP georganiseerd worden.