Digitaal spreekuur over digitale vaardigheden in de zorg

Datum: 27 mei
Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur
Vorm: online

Wil jouw zorgorganisatie aan de slag met het verbeteren van de digitale vaardigheden van de medewerkers? Op 27 mei van 10 tot 11 uur organiseert de coalitie Digivaardig in de zorg een vraag- en antwoordsessie waarbij je al je vragen kunt stellen aan programmamanager Digitale Vaardigheden Suzanne Verheijden of kunt luisteren naar de antwoorden op vragen van anderen.

Wil je weten hoe je digitale vaardigheden kunt aanpakken in je organisatie? Ben je op zoek naar onderzoeksresultaten? Zoek je argumenten om je leidinggevende mee te krijgen? Meld je dan hieronder aan voor dit digitale spreekuur. Jouw vragen bepalen de inhoud van deze online bijeenkomst (max. 100 deelnemers). Wie weet kom je in contact met anderen die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen en kun je elkaar helpen!

Suzanne Verheijden is programmamanager Digitale Vaardigheden bij de coalitie Digivaardig in de zorg (uitgevoerd door ECP | Platform voor de informatiesamenleving) en rolt als programmamanager een meerjarenaanpak uit bij 21 zorgaanbieders in de VVT-sector. Als strategisch innovatieadviseur is ze verantwoordelijk voor het project Digitale Vaardigheden bij zorgaanbieder ’s Heeren Loo en als eigenaar van Buro StrakZ leidt ze digicoaches op en helpt ze organisaties bij een aanpak op maat.

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich via deze link aanmelden.

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg
  • Digivaardig in de zorg

    Medewerkers van zorgorganisaties krijgen in hun werk onvermijdelijk te maken met digitale technologie. Ze moeten niet alleen werken met het elektronisch cliënten- of patiëntendossier en roostersoftware, ook bijvoorbeeld domotica... + Meer over Digivaardig in de zorg