Digifit challenge 2024

Wegens groot succes doen we dit jaar een nieuwe Digifit challenge! Wil jij graag (nog meer) digitaal fit zijn en blijven? Doe dan mee met de kersverse challenges, van handige werktips tot leuke oefeningen voor thuis! Je doet de challenges die je zelf handig vindt!

Elke werkdag in maart sturen we je een mailtje met de challenge van die dag. Niet elke dag tijd? Geen zorgen, je doet gewoon de challenges die jij wilt, wanneer je wilt! 😉 Vorig jaar sloten meer dan 2200 deelnemers aan en 200 organisaties!

Word op een leuke manier digifitter en meld je aan hier aan voor dit jaar.

De Digifit challenge uitzetten in je organisatie
Je kan dit jaar weer het Digifit pakket downloaden, zodat je de Digifit challenge kan doen met je organisatie! Download hier het gratis pakket, lees ook de voorwaarden nog door!

Wat zit er in het Digifit pakket?
– Alle challenges in Word
– Een afbeelding om je medewerkers te enthousiasmeren mee te doen
– Een link om leuke cartoons te downloaden
– Een certificaat voor medewerkers

Uiteraard mag je de challenges zelf nog aanpassen of personaliseren voor je organisatie.
Wil je de challenges van 2023 inzien? Dat kan hier!

Extra tips voor deze maand van onze leden
In de sessies voorafgaand aan de Maand van de digitale fitheid hebben we al gebrainstormd met leden en ideeën met elkaar uitgewisseld. Die delen we hier met je ter inspiratie!

01-03-2024 t/m 31-03-2024 aanmelden
  • Digivaardig in de zorg

    Medewerkers van zorgorganisaties krijgen in hun werk onvermijdelijk te maken met digitale technologie. Ze moeten niet alleen werken met het elektronisch cliënten- of patiëntendossier en roostersoftware, ook bijvoorbeeld domotica... + Meer over Digivaardig in de zorg