Derde partnerbijeenkomst Alert Online

De Alert Online partners zijn druk bezig met de voorbereidingen om in oktober #cybersecuritymaand met medewerkers, relaties, klanten of anderen #aandeslag te gaan. Wil je delen wat je organiseert in oktober? Heb je nog wat inspiratie nodig? Of zoek je nog input of samenwerking voor je activiteit? Join us online tijdens de derde partnerbijeenkomst op 7 september! Aanmelden kan via deze link.

Uiteraard delen we vanuit Alert Online ook wat we dit jaar te bieden hebben aan activiteiten die je als partner makkelijk kunt inzetten vanuit de eigen organisatie. Zo komt er de  Pubquiq Alert Online 2023 editie. Ook maken we een EHB-D-O-doos voor hulp bij digitale ongelukken voor de Digitale Hulpverlener binnen uw organisatie. Kortom; genoeg te delen en gebruiken!

___________________________

Alert Online is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en werkt nauw samen met het Digital Trust Center (DTC) en Veiliginternetten.nl. ECP | Platform voor de InformatieSamenleving coördineert het partnernetwerk.

07-09-2023 15:00 - 16:30 aanmelden
  • Alert Online

    Alert Online richt zich via het partnernetwerk op het creëren van bewustwording rondom online veiligheid, op het vergroten van kennis over online veiligheid en op het stimuleren van cybersecure gedrag. Alle partners van Alert Onl... + Meer over Alert Online