Deel- en leerbijeenkomst - Informatieveilig gedrag in de zorg

Tijdens de deel – en leerbijeenkomst gaan we in gesprek met professionals zoals u die werken aan de uitdagingen rond informatieveiligheid in de zorg. Wilt u uw ervaringen delen en ook horen hoe een ander het aanpakt? Meld u dan aan voor de deel- en leerbijeenkomst informatieveilig gedrag zorg, deze maand in het teken van de digitale fitheid.

In juni zal de volgende deel- en leersessie plaatsvinden. Informatie over het thema volgt later. Heeft u e al een onderwerp welke u graag onder de loep zou willen nemen? Leuk! Mail het even naar info@informatieveiliggedragzorg.nl

Zo werkt de deel- en leerbijeenkomst

Ervaringen delen en leren van elkaar: dat is het doel van de deel- en leerbijeenkomsten voor informatieveiligheidsprofessionals en alle andere mensen in zorgorganisaties die collega’s helpen om veiliger met informatie om te gaan.

Programma in hoofdlijnen

  • 15.00 uur: Welkom
  • 15.05 uur: Inleiding thema: wordt later bekend gemaakt
  • 15.30 uur: Break-out rooms – afhankelijk van het aantal deelnemers –
  • 15.45 uur: Inventarisatie thema’s volgende deel- en leerbijeenkomsten
  • 16.00 uur: Afsluiting

Van elkaar kun je het meeste leren! Dit doen we natuurlijk op een gestructureerde manier onder leiding van ervaren trainster Sietske Rozie. Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal.

05-06-2024 15:00 - 16:00 aanmelden
  • Informatieveilig gedrag in de zorg

    De zorg digitaliseert steeds meer. Risico’s op datalekken en andere informatie- en privacy fraude groeien daardoor. Veel zorgorganisaties werken actief aan het voldoen aan de NEN 7510 en de AVG. Medewerkers spelen ... + Meer over Informatieveilig gedrag in de zorg