Datum: 8, 9 en 10 februari 2021
Locatie: Groningen
Vorm: Online

Het belang van digitalisering is tijdens de coronacrisis nog eens extra duidelijk geworden. Voor onze economie, voor het uitvoeren van publieke taken en voor de informatieveiligheid. Het benutten van zowel maatschappelijke als economische kansen van digitalisering en aandacht voor publieke waarden waaronder veiligheid staan centraal tijdens de tweede editie van de Conferentie Nederland Digitaal die in februari in Groningen en online plaatsvindt.

De tweede editie van het evenement is vanwege het coronavirus verplaatst van maart dit jaar naar 8, 9 en 10 februari 2021. Kabinet, ondernemers, onderzoekers, maatschappelijke organisaties, regionale en lokale overheden werken op het evenement samen aan de doelstelling in de Nederlandse Digitaliseringsstrategie om Nederland digitaal koploper van Europa te maken door sneller in te spelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren.

Het programma voor de conferentie is zo goed als rond en vanaf januari zullen wij daar samen met de organisatoren vanuit de ministeries van EZK, BZK en JenV, en Noorden Digitaal meer over vertellen. U doet toch ook mee? Hier kunt u zich aanmelden.