17-07-2019

Word ook hoofdpartner van de e-healthweek 2020!

De zorg verandert door technologie en door wat mensen willen en kunnen. In de e-healthweek komt dit bij elkaar. Afgelopen jaren heeft het concept zich sterk bewezen als ontmoetingsplek die zorggebruikers en professionals informeert en betrekt bij zorginnovatie en zorgtransformatie. Tijdens de ehw20 ligt de focus op uitgaan van de vraag van de gebruiker. Daarnaast is ook digivaardig in de zorg een thema, omdat dit bij bijna alle e-healthtoepassingen speelt. 

De e-healthweek kan niet worden georganiseerd zonder hoofdpartners. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft al toegezegd weer één van de hoofdpartners zijn. Naast een financiële bijdrage levert VWS haar politieke en beleidsmatige betrokkenheid.

Is uw organisatie een belangrijke speler voor gezond gebruik van e-health? Dan doen we een beroep op u om hoofdpartner te worden van de e-healthweek 2020. Naast diverse privileges als inhoudelijk richting geven aan de week en het meenemen van uw organisatie op alle uitingen, kunt u, door onze nauwe samenwerking met ICT&Health ook op het openingscongres uw bijdrage leveren. Uiteraard komen wij graag bij u langs om alles te bespreken en toe te lichten, zodat we beiden voordeel halen uit uw sponsoring en onze doelgroep in de zorg (inclusief Preventie en beter leven) nog het meest. Ter inspiratie vindt u hier een korte terugblik: compilatie ehw19 en de infographic ehw19.

Vragen of wilt u uw mogelijke deelname bespreken? Wij zijn bereikbaar via info@ehealthweek.net of telefonisch op het nummer 070-419 03 09.

Digitalisering in de zorg

Zorg is misschien wel de belangrijkste sector van Nederland. Zorg gaat over mensen. Zorg speelt in ieders leven een belangrijke rol, van geboortezorg tot ouderenzorg, van de zorg voor onze kinderen, onszelf en voor onze ouders. Zo... + Meer over Digitalisering in de zorg