30-09-2010

Wint uw organisatie een IPv6 Award?

De Nederlandse Task Force IPv6 reikt tijdens het Jaarcongres ECP-EPN de IPv6 Awards uit aan de beste Nederlandse implementaties. Heeft u een toepassing op het gebied van IPv6 geïmplementeerd? Schrijf u dan voor 1 november in voor de IPv6 Awards 2010 en maak kans op een mooie prijs!

De Nederlandse Task Force IPv6 heeft deze Awards in het leven geroepen om aandacht te vestigen op de voorlopers op het gebied van IPv6-implementaties, deze dienen als voorbeeldfunctie en als aanjager op het gebied van IPv6.

Door een alsmaar grootschaliger gebruik van het internet raken de huidige adresreeksen op het internet (IPv4) in 2011 op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht. Het is belangrijk dat Nederlandse bedrijven, internet service providers, overheden, onderwijsinstellingen en ook particulieren gaan beseffen dat de overstap naar dit nieuwe adressysteem noodzakelijk is en dat zij tijdig maatregelen kunnen en moeten nemen om de overstap naar IPv6 mogelijk te maken (en de kosten onder controle te houden).

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een IPv6 Award? Ga dan naar http://ipv6-taskforce.nl/awards, hier vindt u meer informatie over de criteria waaraan uw inzending moet voldoen en meer informatie over de verschillende categorieën en de bijbehorende prijzen. U kunt zich inschrijven tot 1 november. Op 11 november worden de nominaties bekend gemaakt.

De winnaars van de IPv6 Awards worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking die de Nederlandse Taskforce IPv6 organiseert op:

Uitreiking IPv6 Awards
Jaarcongres ECP-EPN
Datum: 25 november 2010
Tijd: 13.15 – 15.00 uur
Plaats: Circus Theater, Scheveningen

Meer informatie over de uitreiking kunt u vinden op http://ipv6-taskforce.nl/awards.
Bent u wel geïnteresseerd in de implementaties, maar wilt u zelf niet meedingen naar een Award ? U kunt ook alleen de uitreiking (kosteloos) bijwonen. U kunt zich hiervoor inschrijven via http://ipv6-taskforce.nl/awards