29-09-2010

Wie verdient een SIDN Internet Award 2010?

Tijdens het Jaarcongres ECP-EPN, op 25 november 2010, worden de SIDN Internet Awards uitgereikt. Nederlandse bedrijven, organisaties en individuen die helpen het internet toegankelijker te maken en bijdragen aan veiliger gebruik van internet, kunnen zich inschrijven in vijf categorieën: ‘Overheid en burgers in dialoog’, ‘Iedereen online’, ‘De kracht van het netwerk’, ‘Veilig internet’ en ‘Internet en milieu’. Kent of bent u iemand die het verdient om één van de Awards in de wacht te slepen binnen een van deze categorieën? Aanmelden kan via het inschrijfformulier op: www.sidn.nl/awards.

De jury
Door middel van een voorselectie worden per categorie drie genomineerden bepaald. Tijdens een presentatieronde presenteren de genomineerden zich aan een deskundige jury. Deze jury zal op basis van de presentatieronde het uiteindelijke juryrapport opstellen en de winnaars bepalen. De jury bestaat uit:
Roelof Meijer, SIDN (voorzitter)
Marjolijn Bonthuis, ECP-EPN
Matt Poelmans, Burgerlink
Margreet de Vries, Stichting Lezen en Schrijven
Richard Lamb, Bureau TrendWatcher.com
Bouke Nederstigt, Student

Jaarcongres ECP-EPN
De SIDN Internet Awards worden uitgereikt tijdens het Jaarcongres ECP-EPN. Aan de hand van sectoroverschrijdende thema’s biedt ECP-EPN op 25 november 2010 het moment om visies, ervaringen, kennis en oplossingen te delen. Meer informatie over het programma en de sprekers treft u op www.jaarcongresecp-epn.nl aan.